Lumikengät

/images/product/medium/54369.jpg
False
/images/product/medium/41484.jpg
False
-15%
/images/product/medium/41486.jpg
False
/images/product/medium/75564.jpg
False
/images/product/medium/75560.jpg
False
/images/product/medium/41487.jpg
False
/images/product/medium/75561.jpg
False
/images/product/medium/75563.jpg
False
/images/product/medium/75562.jpg
False

Lumikengät - loistava apuväline talvisiin seikkailuihin

Valikoimastamme löydät TSL Outdoor ja MSR -lumikengät talvisiin aktiviteetteihin. Lumikenkiä käytetään useimmiten liikuttaessa syvässä lumessa esimerkiksi vaelluksilla, metsästyksessä ja kalastuksessa. Lumikenkäily ei kuitenkaan ole vain käytännöllistä, vaan myös hauskaa liikuntaa! Tiesitkö, että Ranskassa lumikenkäily on heti alppihiihdon jälkeen toiseksi suosituin talvilaji, ja että Alpeilla järjestetään vuosittain suuria lumikenkäjuoksukilpailuja?

Nykypäivän lumikengät ovat pitkälle kehittyneitä, ja valinnanvaraa on paljon käyttötarkoituksen ja käyttäjän mukaan. Lumikengät ovatkin tuhansien vuosien kehitystyön tulosta - kuinka kauas onkaan tultu alkuaikojen puusta ja nahasta valmistetuista malleista! Nykyaikaiset lumikengät ovat paitsi mukavat kävellä, myös helppo pukea ja riisua sekä kestävät haastavissa olosuhteissa.

Lumikenkien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota istuvuuteen, kenkien pitoon lumella sekä siihen, että kengät ovat painoluokkaasi sopivat. Muista huomioida myös varusteiden tuoma lisäpaino!

Lataa…
Lataa…