Lumikengillä on täydellistä kuljeskella ristiin rastiin lumessa

Täältä Skistartista löydät lumikengät, jotka ovat erinomaiset lumessa kulkemiseen. Myymme TSL Outdoorin lumikenkiä; TSL on yksi markkinoiden johtavia tuotemerkkejä korkealuokkaisten ja laadukkaiden lumikenkien valmistajana. Lumikengät ovat hyvin käytännölliset ja antavat mukavan askel tuntemuksen, ne on helppo laittaa päälle, ottaa pois ja kestävät koviakin haasteita. Yleisimpiä käyttötarkoituksia lumikengille ovat seikkailu ja vaeltaminen, metsästys ja kalastus, kun sukset eivät aina sovellu syvässä lumessa pitkien matkojen liikkumiseen.

Lumikävely ei ole vain kätevää syvässä lumessa liikkuessa, vaan se on myös hyvää liikuntaa, joka tuo sinulle iloa. Se on jopa seuraavaksi suosituin talviliikuntamuoto Ranskassa heti suosittujen alppilajien jälkeen. Alpeilla järjestetään vuosittain suuri kilpailu lumikävelijöille.

Nykyiset lumikengät ovat malleiltaan erittäin kehittyneitä riippuen siitä, mihin käyttötarkoitukseen ne ovat, ja kuinka paljon painoa niiden täytyy kantaa. Lumikengillä on kuitenkin usean tuhannen vuoden kehitys takanaan ensimmäisistä jalkineista, joissa runko valmistettiin puusta ja verkkopohja nahasta.

Lumikenkiä ostaessasi on erittäin tärkeää, että löydät mallin joka sopii jalkaasi hyvin, jolla on hyvä pito lumessa ja ennen kaikkea sopii painoluokkaasi. On tärkeää huomioida myös pakkauksen paino kokonaispainoa laskiessa.

Joten kun olet ajatellut ostaa lumikengät, niin tutustu TSL:n lumikenkävalikoimaamme!

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…