Suksipaketti

Maastohiihdon suksipaketit - maastohiihdon ammattilaisten kokoamat suksipaketit!

Täältä löydät paketit maastohiihtoon. Se tarkoittaa sitä, että meiltä löytyy valmiita tarvikepaketteja valmistajilta kuten Alpina, Atomic, Fischer, Kneissl, Madshus, OneWay, Peltonen, Rossignol, Rottefella, Salomon ja Skigo.

Maastohiihtopakettiin kuuluvat sukset valmiiksi kiinnitettyine siteineen sekä monot. Ainut, mitä sinun tulee erikseen hankkia, on suksisauvat. Valmiiksi kootut paketit ovat valmiita monenlaisille käyttäjille: naisille, miehille, lapsille ja nuorille, joten voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivat sukset. Jos haluat jonkin toisen monoparin tai kiinnityksen kuin mikä pakettiin sisältyy, sinun tarvitsee ainoastaan kirjoittaa meille viesti kommenttikenttään tehdessäsi tilausta. Näin varmistamme, että saat juuri toivomasi varusteet ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisesta hintaerosta.

Meillä on useita valmiita paketteja, mutta mikäli kuitenkin haluat koota pakettisi itse, voit ostaa yli 180 € maksavat monot ja yli 300 € maksavat sukset, jolloin tarjoamme sinulle valitsemasi siteet.

Olemme jakaneet maastosukset neljään kategoriaan, jotta sinun olisi helpompaa löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat sukset:

Hiihtoloma - Yksinkertaisimmat sukset sinulle, joka hiihdät 1-2 viikkoa vuodessa

Hyvä - Sinulle, joka liikut säännöllisesti ja talvisin hiihdät 1-2 päivää viikossa

Parempi - Sinulle, joka hiihdät pari kertaa viikossa ja tähtäät hiihtokisoihin

Paras - Sinulle, jolle kelpaa vain paras! Täältä löydät parhaat sukset parhain varustein säännölliseen hiihtoharrastukseesi.

Laaja valikoimamme käsittää suksia luistelu- kuin murtomaatyyleille sekä naisille, miehille ja lapsille kaikissa hintaluokissa. Tervetuloa tutustumaan suksivalikoimaamme, jos olet aikeissa ostaa uudet sukset!

Mietityttääkö, kuinka voimme valita sinulle sopivat sukset vaikka emme tapaa sinua henkilökohtaisesti? Vai haluatko lisätietoa siitä, kuinka valita sopivat sukset? Vilkaise alta löytyvät videot;

UUSI
-40%
-44%
-30%
-47%
-53%
-49%
-45%
-61%
-41%
-27%
-29%
-29%
-22%
-31%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…