Skistartilta löydät sykemittarit valmistajilta Garmin, Suunto, Polar

sekä tietenkin omalta Skistart-merkiltämme

Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kovan sarjan urheilija, sykemittari auttaa sinua parantamaan harjoituksiasi ja yltämään parempiin tuloksiin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tempoltaan vaihteleva treenaaminen johtaa parhaisiin tuloksiin. Sykemittarin avulla voit mitata maksimisykkeesi ja näin treenata eri kuormittavuuksilla maksimisykkeeseesi nähden. Sykemittareiden toiminta perustuu siihen, että ne kiinnitetään rintakehän ympäri nauhalla, mitaten sydämen lyöntitiheyden. Tieto lyöntitiheydestä siirtyy sykemittariin, joka välittää tiedon sinulle saman tien ja näin helpottaa sinua sykkeen seurannassa treeniesi aikana.

Meiltä löydät kaiken yksinkertaisemmista malleista edistyneisiin GPS-sykemittareihin, joiden sykealueet ovat valmiiksi määritettyjä. Ne voivat osoittaa sinulle, onko liikkumisesi kuntoliikuntaa vai rasvaa polttavaa toimintaa. Halvemmat ja kalliimmat sykemittarimallit eroavat yleensä siinä, kuinka paljon hyödyllistä tietoa ne tarjoavat treeneistäsi, kuinka paljon tietoa yhteensä tallentuu ja voiko tiedon siirtää tietokoneelle.

Jos olet aikeissa ostaa sykemittarin, tutustu valikoimaamme! Ota yhteyttä, mikäli sinulla herää kysymyksiä eri sykemittarimallien eroista tai haluat vinkkejä ja neuvoja ennen ostopäätöstäsi.

-17%
-20%
-20%
-20%
-20%
-26%
-17%
Näyttää 1 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 4
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…