Täältä löydät kesän ja talven hiihtokengät

Olemme keränneet tänne kaikki hiihtokengät etsit sitten monoja murtomaasuksille, rullasuksille, retkisuksille, laskettelusuksille, telemark- tai luistelusuksille. Kaikki johtavilta valmistajilta, kuten Alpina, Atomic, Black Diamond, DryZone, Fischer, Keen, Lillsport, Madshus, OneWay, Rossignol ja Salomon. Nähdäksesi tiettyyn lajiin sopivat monot klikkaa lajia valikosta.

Meiltä löytyy monot kaikkeen talviurheiluun niin lapsille kuin aloittelijoille sekä kokeneemmille laskettelijoille ja ammattilaisille. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä kalliimmat monot ostat, niin sitä paremmat hiihtokengät myös saat. Mutta on yhtä tärkeää punnita omat tarpeesi ja kuinka paljon todellisuudessa hiihdät vuosittain. Näin voidaan määrittää, kuinka kehittyneet monot tarvitset ja sen myötä myös, kuinka kalliit hiihtokengät sinun kannattaisi ostaa.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopivan hiihtokengän valinnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me autamme sinua löytämään oikeat monot tarpeisiisi.

-20%
-20%
-20%
-17%
-17%
-20%
-56%
-43%
-20%
-15%
-25%
-20%
-60%
Näyttää 1 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 6

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-17%
-20%
-56%
-43%
-18%
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…