Kävely ja juoksu - treenimuodot, jotka sopivat kaikille

Sekä kävely että juoksu ovat ihmiskropalle hellävaraisia ja sopivat niin aloittelija kuin eliitille. Tärkeää on, että aloitat rauhallisesti, nautit ja samalla yrität minimoida loukkaantumisia. Hyvät kengät ovat kaiken A ja O, mutta näiden lisäksi meillä on tarjolla runsas valikoima muita tuotteita, jotka siivittävät treenikokemustasi - juoksuvaatteita, juomavöitä, huomioliivejä, kävelysauvoja ja paljon muuta. Kaikki, jotta saisit maksimaalisen hyödyn ja ilon irti treenistäsi.

Kesäkuukausien aikana säät ovat täällä Pohjolassa vallan mainiot juoksu- ja kävelyharrastukseen. Poltat kaloreita tehokkaasti ja kohotat kuntoa siinä samalla. Erilaisia treeniohjelmia sekä kävelyyn että juoksuun on monenlaisia - muutamana esimerkkinä intervallit ja kestävyysharjoittelu. Mikä treeniohjelma sinulle sopii riippuu paljolti tavoitteistasi.

Kuten aiemmin tuossa mainitsimme, on hyvät kengät kaiken A ja O - kenkien tulisi olla kuin tehdyt sinun jaloillesi eikä ne missään nimessä saa hiertää! Kaikki jalat kun ovat erilaisia on kenkiä myös moneksi. Pronaatioon taipuvaisille (jalan sisäänpäin kulkeva liike kantaiskun jälkeen) on erittäin tärkeää valita kengät, jotka vähentävät pronaatiota - tai mieluiten korjaavat sen kokonaan. Mikäli pronaation taipuvainen valitsee vääränlaiset kengät, saattaa tämä aiheuttaa polvivammoja. Oireilevat polvet taasen vaativat hyvää vaimennusta. 

Suuret juoksukisat vetävät osallistujia todella paljon - Helsingin maraton sekä Tampereen puolimaraton pari mainitaksemme. Mikäli juoksuharrastus on lähellä sydäntä, on tämäntyylisiin kisoihin osallistuminen erittäin hyvä motivaatio treeneihin. 

Alta löydät kaikki tuotteemme juoksuun ja kävelyyn. Kategorioista voit valita sinulle sopivimman. 

-20%
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-20%
UUSI
UUSI
-20%
-20%
UUSI
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
UUSI
UUSI
UUSI
-20%
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
Näyttää 1 53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 53
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…