Kaipaatko kenkiä tai varsikenkiä? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Täältä löydät laajan kenkätarjontamme koko komeudessaan ja kaikilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten La Sportiva, Dryzone, Five Fingers, Haglöfs, Inov-8, Keen, OneWay, Rossignol ja Salomon. Meillä on lukuisia juoksukenkiä, viisivarpaisia kenkiä paljasjalkajuoksuun, lenkkeilykenkiä, vaelluskenkiä ja paljon muuta.

Millainen on hyvä kenkäpari, riippuu yksilöllisistä tekijöistä. Osa tarvitsee enemmän vaimennusta tai tukea kuin toiset, ja joillakin on pronaatioon tai supinaatioon taipuvat jalat. Meiltä löytyy kaikenlaisia kenkiä, tarvitsit sitten paljon vaimennusta tai olit kiinnostunut kehittämään paljasjalkajuoksuasi parilla FiveFingers-kenkiä. Tässä tapauksessa saat askeleen osumaan maahan kärki edellä kannan asemasta, mikä sallii jalkaterän vaimentaa isku polvesi sijaan. Katso suuri FiveFingers-valikoimamme!

Jos olet lähdössä vaeltamaan, meillä on muun muassa hyvin suosittuja ja hintansa arvoisia Haglöfsin laatukenkiä. Merkiltä löytyy lisää malleja, kuten Observe Q GT, Trail Mid GT SR eller Vertigo GT SR. Meillä on jopa hienoja kenkiä kiipeilyyn, ja paljon muuta!

Jos siis tarvitset ulkoiluun uuden kenkäparin, katso tarjontaamme. Jos olet epävarma, millaiset kengät sopivat parhaiten sinulle tai mikä erottaa monet mallit toisistaan, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikeat kengät!

-18%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…