Kosteuden- ja lämmönsäätelijä

Airtrim ja lungplus suojaavat kylmältä

Skistartilta löydät kosteus- ja lämmönvaihtimia pitkille urheilutuokioille kylmässä ilmassa. Lämmönvaihdin on välttämättömyys kun ulkona on todella kylmä, minkä takia se on suosittu talviurheilijoiden keskuudessa. Esimerkiksi pitkän matkan hiihtäjien ja maastohiihtäjien hengitys tihenee urheillessa ja kehon hengitetään tällöin paljon kylmää ilmaa, mikä stressaa keuhkoja.

Lämmönvaihdin vaihtaa kylmää ilmaa lämpimämmäksi, jolloin sitä on helpompi hengittää. Kosteuden- ja lämmönvaihtimia on muutamia eri tyyppisiä. Airtrim valmistaa maskeja, jotka kiinnitetään nenään ja suuhun ja joiden kautta hengitetään helpommin. Maskit suodattavat hengitettävän ilman lämpötilaa. Ohuempi suodatin tuottaa viileämpää ilmaa. Lungplus on suulla pidettävä kosteus- ja lämpövaihdin, joka siis asetetaan suulle. Myös tämä lämmönvaihdin käsittää erilaisia suodattimia, joiden avulla löydät sinulle sopivan kosteus- ja lämpötila-asteen. Urheilu- ja kilpailusuodatin päästää läpi enemmän ja kylmempää ilmaa kuin tavalliset mallit.

Kosteus- ja lämmönvaihtimen lisäksi suosittelemme, että kokeilet kovan luokan urheilijoiden tapaan jääteippiä. Tätä teippiä kiinnitetään iholle, jolloin se suojaa kylmää ja kovia sääolosuhteita vastaan. Näin suojaat itsesi kylmettymisvammoilta ja epämukavuudelta ilman, että annat kylmän ilman vaikuttaa urheilutottumuksiisi talvisaikaan.

Tule siis Skistartille, kun lämpötilat laduilla laskevat! Meiltä löytyy tähän apuväline!

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…