Täältä löydät vaharautoja! Sekä analogisia että digitaalisia kuumennettavia rautoja suksiesi voiteluun.

Meiltä löydät laajan valikoiman suksivaharautoja alan johtavilta valmistajilta, sellaisilta kuin esimerkiksi Swix, Toko, Start, Star, Skistart, Rex ja monet muut.

Vaharaudalla ja vahakorkilla on sama tarkoitus ja niitä käytetään, kun suksiesi pintaan lisätään pito- tai luistovoidetta. Huomioithan, että pito- ja luistovoiteen levittämiseen tulee käyttää eri rautoja. Toisin kuin vahakorkin kanssa, saa vaharaudalla paljon sileämmän pinnan paljon nopeammin.

Kun vaharauta on kuumentunut, on tärkeää levittää vaha ripeästi raudan kanssa, jotta kuumuus ei pääsisi vahingoittamaan suksen pohjaa. Suurimmassa osassa luistovoiteita raudan kuumuus tulee säätää niiden ohjeiden mukaan.

 

Vinkkejä vaharautoihin:

Skistart waxing iron – Edullisin rautamme, markkinoiden halvin, mutta silti hyvälaatuinen. Käytämme samaa rautaa voidellessamme suksesi!

Star SW06 digital wax iron – Tätä rautaa käyttävät hiihtomaajoukkueet ja ammattilaiset. Digitaalinen rauta saavuttaa tarkemman ja tasaisemman lämpötilan, ja raudassa on myös enemmän lämpötehoa!

Swix T76 – Suosittu keskihintainen vaharauta.

Katso siis ensiksi valikoimaamme Skistartissa, kun tarvitset hyvää ja kohtuuhintaista vaharautaa!

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…