-

Rullahiihto - maastohiihtäjän kesätreeni

Pohjoismaissa hiihtosesonki on viime vuosina jäänyt suht lyhyeksi ja rullahiihto on tästä syystä kasvattanut suosiotaan. Nykyisin valmistajia onkin useita ja malleja on todella paljon - sekä perinteiseen tyyliin että luisteluun. 

Meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivat rullasukset - tyylistäsi tai tasostasi riippumatta! 

 

-20% UUSI
-20% UUSI
-20% UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
Näyttää 1 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 4

Rullahiihto - kaikki tarvittava sulan kauden hiihtoharjoitteluun

Rullahiihto on herättänyt yhtä enemmän kiinnostusta viime vuosina erilaisten hiihtotapahtumien kasvattaessa suosiotaan. Varsinaisen hiihtokauden jäädessä suuressa osassa Suomea melko lyhyeksi, on rullahiihto mainio tapa hiihdon harjoitteluun muina vuodenaikoina. Rullahiihto sopii myös hyvin monipuolistamaan kesän treenivalikoimaa.

Meiltä löydät juuri sinulle sopivat rullasukset, rullahiihtomonot ja sauvat, oletpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut lajin parissa. Lisäksi laajaan valikoimaamme kuuluvat erilaiset rullahiihtovarusteet ja vararenkaat, luonnollisesti alan parhailta valmistajilta kuten Elpex, Swenor, Marwe, IDT ja Fischer.

Ennen rullasuksien hankintaa on hyvä pohtia, millaiseen käyttöön ne tulevat. Haluatko hiihtää perinteistä vai luistelutyyliä, ja millainen alusta hiihtoreiteilläsi on? Suurin osa rullasuksista on suunniteltu asfaltille, mutta valikoimaamme kuuluu myös sorateille ja metsäpoluille sopivia suksia, joissa on suuremmat, ilmalla täytettävät renkaat.

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…