Täältä löydät urheilulasit sekä pitkän matkan hiihtoon että rullaluisteluun

valmistajilta Casco, Bliz, Craft, Rudy Project, OneWay, X-Kross ja Skistart.

Kaksi ensimmäisenä mainittua ovat maajoukkuehiihtäjien suosikkimerkkejä! Näitä laseja voit tietysti käyttää myös muissa lajeissa ja aktiviteeteissa etkä ainoastaan hiihtolaseina. Moniin urheilulasimalleihin kuuluu useita linssejä, jolloin voit mukauttaa väriä tai valotusta.

Meiltä löytyy myös urheilu- ja hiihtolaseja fotokromaattisin linssein – ne vaihtavat väriä itsestään! Muutamia esimerkkejä suosituista malleista, joissa on fotokromaattiset linssit, ovat Casco Nordic Vautron Competition, Bliz Pursuit XT ja Salice Racing.

 

Lyhyesti kysytyimmistä urheilulaseistamme:

Bliz-merkkisiä laseja olet ehkä nähnyt TV:ssä SM-hiihtäjillä. Hyvä hinta, loistava laatu!

Cascon laseja näet myös kovan sarjan hiihtäjillä ja erityisesti ampumahiihdossa. Cascon linssit ovat todella kätevät, sillä ne voidaan taittaa nopeasti.

Rudy Project valmistaa todella korkealaatuisia laseja sinulle, joka haluat vain parasta!

Salice valmistaa myös lumelta suojaavia linssejä ja ne voidaan taittaa helposti ja nopeasti. Salicen lasit ovat Cascoa edullisempia ja sopivat hyvin sinulle, jolle kelpaavat tavalliset lasit.

Skistart – oma merkkimme, hyvää laatua edulliseen hintaan! Erikoistarjous: ostaessasi tuotteita yli 100 €:lla, saat toiset vain 20 €:lla (Alennettu jo valmiiksi matalasta hinnasta 35 € / lasit)

X-Krossin valikoima käsittää erilaisille urheilulajeille mukautettuja linssejä. Niitä voidaan käyttää samoissa kehyksissä. X-Krossin uniikit Winter-linssit eivät huuruunnu ja niissä on myös kätevä lisäosa liukumisen estämiseksi.

Jos kaipaat neuvoja ja vinkkejä juuri sinulle sopivien urheilulasien ostamiseen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua tekemään oikean päätöksen.

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…