Täältä löydät kaikki suositut otsalamput esim. juoksuun ja hiihtämiseen

Täältä löydät useita erilaisia otsalamppuja kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin valmistajilta kuten Silva, LED Lenser, Mila ja Petzl.

Otsalamppu on maastohiihtäjälle kultaakin kalliimpi varuste. Talvella hiihtomahdollisuudet ympäri Suomea ovat parhaimmillaan, mutta silloin päivät ovat myös lyhyimmillään. Otsalampun avulla voit hiihtää niin kauan kuin haluat, eikä pimeys rajoita hiihtoaikojasi. Otsalamppu on lisäksi monikäyttöinen ja voit käyttää sitä myös juostessasi, kävellessäsi, pyöräillessäsi tai vaikkapa rullaluistellessasi.

Kuten laajasta valikoimastamme näkyy, meiltä löytyy monenlaisia otsalamppuja. Yleisesti ottaen, mitä kalliimpi otsalamppu, sitä kirkkaampi valo siinä on. Vahvempi valo yltää kauemmas, jolloin myös näkökenttäsi kasvaa.

Olemme koonneet yhteen seuraavia vinkkejä riippuen tasostasi ja aktiivisuudestasi, jotta sinun olisi helpompi löytää sinulle sopiva otsalamppu.

 

Rauhallinen tahti - esim. kävely, pikakävely, hölkkä:

LED Lenser H5 – Punainen diodi takana, jolloin sinut on helpompi havaita esim. autoteillä

Petzl Tikka Plus – Kompakti, kirkas valo ja hintansa arvoinen!

 

Keskinopea tahti - esim. juoksu, maastohiihto, kävely:

LED Lenser H7 – Lamppu jokaisen tarpeisiin – niin ammattilaisille kuin ulkoilmasta nauttiville. Kirkas valo, jota on mahdollista. Kevyt!

Petzl Tikka XP 2 Core – Petzl Tikka Plus 2:n isoveli, kevyempi ja valo ulottuu kauemmas kuin "pikkuveljellä". Kätevästi asetettava, ladattava patteri.

Petzl Myo XP – Hieman suurempi kuin Tikka XP 2 ja hieman vahvempi valo. Mukana otsanauha!

 

Nopea tahti - esim. maastohiihto, pyöräily:

BikeRay FI – Hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä otsalamppu, jossa loistava valo!

LED Lenser H14 – Sinulle, joka kaipaat mahdollisimman paljon valoa! Esim. pyöräilijöille, nopeille hiihtäjille sekä pitkää näkyvyyttä tarvitseville!

Petzl Ultra Belt Accu4 – Digitaalisesti säännöstelty valo (säilyy yhtä kirkkaana patterin latauksesta riippumatta). Erittäin kirkasvaloinen – sinulle, joka haluat vain parasta!

Petzl Myo RXP – Kompaktimpi kuin Ulta, ei kuitenkaan yhtä kirkas.

TTs CrossCountry HL08 - Otsalamppu, joka on kehitetty erityisesti maastohiihtoon.

 

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos et ole varma, minkälainen otsalamppu sopii sinun tarpeisiisi.Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…