TSL

TSL – Lumikenkiä jokaiselle liikkujalle

TSL on yksi maailma johtavista teknisten lumikenkien kehittäjistä ja valmistajista. Yritys aloitti toimintansa Ranskan Annecyssa vuonna 1981 ja ideana oli kehittää silloisista puisista lumikengistä jotain ainutlaatuista ja uutta. Perinteistä puista lumikenkää pohjana käyttäen TSL alkoi valmistaa lumikenkiä komposiitista. Komposiitin avulla lumikenkiä voitiin sopeuttaa useisiin erilaisiin tarpeisiin, ja TSL:llä onkin useita eri patentteja kuten Step-In ja Up & Down System.

Nykyään TSL on yksi maailman johtavista lumikenkävalmistajista ja se toimittaa markkinoille sekä komposiitista että alumiinista valmistettuja lumikenkiä. Malleja on tarjolla runsaasti, joten lumikenkiä löytyy useisiin eri käyttötarkoituksiin sopivia aina aikuisten huippuedistyksellisistä malleista yksinkertaisiin lastenmalleihin. Tuotteet valmistetaan TSL:n omissa tehtaissa Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Lumikengistä:

Lumikenkäkävely on suosittua muun muassa Alpeilla, missä se toimii aktiviteettina siinä missä esimerkiksi hiihtokin. Moni käyttää niitä kunnonkohotustarkoituksessa, treenaamisessa tai yksinkertaisesti kaupassa käymiseen. Maailman suurin lumikenkäkilpailu on järjestetty Italiassa, ja se keräsi yli 5000 osallistujaa!

http://www.tsloutdoor.com/

-30%
/images/product/medium/41486.jpg
False
-30%
/images/product/medium/41484.jpg
False
-30%
/images/product/medium/54369.jpg
False
-30%
/images/product/medium/75564.jpg
False
/images/product/medium/75560.jpg
False
/images/product/medium/75561.jpg
False
/images/product/medium/41487.jpg
False
/images/product/medium/54370.jpg
False
/images/product/medium/75562.jpg
False
/images/product/medium/75563.jpg
False
Lataa…
Lataa…