Madshus

Madshus – Maailman vanhin suksimerkki perustettiin vuonna 1906

Yksityiskohdat huomioiva silmä on seurannut Madshusia jo yli sadan vuoden ajan – aina alkuaikojen käsin valmistuksesta nykyajan huippumoderniin valmistusprosessiin saakka. Päivittäinen tavoite on aina ollut löytää parhaat ja hienoimmat materiaalit ja valmistaa maailman parhaita suksia.

Viime kausien aikana yritys on tehnyt suuria investointeja Birin tehtaaseensa, joka sijaitsee Norjassa lähellä Lillehammeria. Madshus käyttää kestäviä materiaaleja, jotka takaavat jokaiselle sukselle yhtäläiset ominaisuudet. Tämän vuoksi Birin tehtaan tuotantoprosessin stabilisointiin tehdyt investoinnit ovat erityisen tärkeitä; yritys haluaa kehittää ja parantaa tuotteitaan entisestään suorituskyvyn ja viimeistelyn osalta. Nyt Madshusia voi tituleerata maailman moderneimmaksi suksitehtaaksi. Birin tehtaassa valmistetaan kaikki Madshus Redline-, Nanosonic-, Hypersonic-, Terrasonic- ja Megasonic-sukset.

Madshus valmistaa ensiluokkaisia tuotteita yli 150 eri myymälään Ruotsissa!

Tänä syksynä myymälöistä lähtevät tuotteet ovat uunituoreita ja käyneet läpi Madshusin pakolliset testit, joissa varmistetaan parin yhteneväisyys eli molempien suksien kantavuus.

Norjan Birin tehtaseen on tehty laajoja investointeja, ja nykyään jokainen uusi suksi kulkee uuden viimeistelylinjan läpi ennen siirtymistään tehtaalta myymälöihin.

Tämä uusi käytäntö takaa viimeistelyn ja yhtäläiset liukuominaisuudet näille muutoinkin laadukkaille tuotteille.

Madshus, joka on aina keskittynyt tuotekehittelyyn ja innovaatioon, on viime kausina esitellyt suuria tuoteuutuuksia. Tulevan kauden suurin uutuustuote on uusi perinteisen ja luistelutyylin Redline-sukset sekä Supernano-nimiset hiilikuitumonot. Redline-suksissa on otettu käyttöön täysin uusi muotoilu, jossa lyhyesti selitettynä suksen keskiosa on erityisen vakaa, kun etu- ja takaosat ovat puolestaan todella joustavat ja pehmeät. Hiihtokokemus muuttuu huomattavasti, kun suksi tuntuu äärimmäisen kevyeltä. Huomattavaa uusissa suksissa on nimenomaan kiihtyvyys ja alhainen paino (100 g vähemmän per pari). Suksi on rauhallinen ja vakaa, antaen käyttäjälleen melkoisen liu’un – tämä on pakko kokea itse! Suksia on saatavilla 3-5 eri kovuudella, jotka ilmoitetaan kehon painokilon mukaan.

Kun puhutaan Supernano-luistelumonoista, voidaan todeta Madshusin olevan ensimmäinen, joka on valmistanut koko monon hiilikuidusta. Mono on 50 % aiempaa vakaampi, mikä tekee siitä erittäin stabiilin. Samalla mono on erittäin kevyt ja mahdollistaa maksimaalisen voimansiirron.

Et tule taatusti pettymään ostaessasi sukset, monot tai sauvat Madshusilta!

-44%
-59%
-22%
-62%
-27%
-71%
-44%
-41%
-35%
-27%
-44%
-27%
-22%
-56%
-22%
-31%
-31%
-27%
-27%
-32%
-27%
-27%
-22%
-26%
-31%
Sivu 1 / 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 6
Lataa…
Lataa…