Craft

Craft – suurin toiminnallisten vaatteiden ja kerrastojen valmistaja

Elämme urheilun parissa päivät ja vuodet läpeensä ja tiedämme, mitä vaaditaan siihen, että voi olla paras. Ei vain jollakin alueella siellä täällä, vaan todellakin koko maailman paras. Tiedämme myös, että edistyminen vaatii muutakin kuin kovaa treeniä, ja että esimerkiksi aika treenikertojen välissä on niin ikään merkittävässä roolissa.

Vuodesta 1977 alkaen Craft on työskennellyt aktiivisesti tutkien ja kehittäen hengittäviä ja kosteudensiirtäviä vaatteita erilaisista materiaaleista. Tuotteiden fokus on toiminnallisuudessa, ja yhdessä edistyneen suunnittelun kanssa tuloksena on parhaita mahdollisia asusteita useaan eri urheilulajiin. Vaatteita kehitetään yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa, sillä vaatteille asetetaan erittäin korkeat vaatimukset.

Craft tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Ruotsin maastohiihtojoukkueen ja useiden yksittäisten urheilijoiden ja joukkueiden kanssa. Tuotteet jaotellaan neljään eri kategoriaan; maastohiihtoon, juoksuun, pyöräilyyn ja alppihiihtoon.

Maailma on muuttunut paljon sitten 70-luvun, jolloin Craft perustettiin. Craft on käynyt läpi myös lukuisia eri vaiheita vuosien varrella, mutta idea on pysynyt koko ajan samana: tuottaa maksimaalisen suorituskyvyn toiminnallisia vaatteita. Loistava idea, joka todennäköisesti kestää ajan hammasta pitkään.

-22%
-23%
-20%
-22%
-23%
-24%
-20%
-23%
-24%
-24%
-23%
-32%
-23%
-24%
-41%
-22%
-25%
-30%
Näyttää 1 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 8
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…