Exped

Exped kuin expedition – Telttoja ja makuualustoja

Exped on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia retkeilyvarusteita keskittyen innovaatioon ja tuotekehitykseen vuodesta 1997 lähtien. Jo vuonna 2002 Exped sai patentin untuvalla täytettäviin ilmapatjoihin, ja niin syntyi Downmat. Tämän jälkeen Exped on jatkanut mattojensa kehittämistä.

Exped valmistaa kuitenkin paljon muutakin kuin makuualustoja. Koska se on erikoistunut mukavaan nukkumiseen ja asumiseen ulkona, valmistaa se myös yksiä maailman parhaimmista teltoista. Ruotsin markkinoilla tuotemerkki on ollut markkinoilla vuodesta 2003 lähtien, ja tunnetuimmat seikkailijat käyttävät usein Expedin tuotteita. Esimerkiksi Ola Skinnarmo ja Anneli Pompe ovat yhteistyökumppaneita, jotka antavat palautetta Expedin tuotteista, toimien näin ollen pohjana tuotekehitykselle.

Ympäristö ja eettisyys ovat Expedille tärkeitä, eikä tuotemerkkiä näin ollen laajenneta ihmisten tai ympäristön kustannuksella – ovathan puhdas ja kaunis luonto sekä terveet ihmiset Expedin toiminnan päämääriä.

Yritys on pieni ja sen päämaja on Zürichissa. Expedillä työskentelee 16 ihmistä, jotka kaikki rakastavat ulkona liikkumista ja viettävät jopa suuren osan työajastaan kentällä.

Tämä on tärkeää, sillä yrityksen ensisijaiset tavoitteet ovat innovatiivisuus ja tuotteiden keveys, toiminnallisuus, yksinkertaisuus ja kestävyys.

Exped tarjoaakin kaikille tuotteilleen 5 vuoden takuun Ultralight-sarjan tuotteita lukuun ottamatta. Ultralight-tuotteiden takuu on voimassa 2 vuotta.

Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…