Newline

Newline – Juoksu- ja muita urheiluvaatteita

Newline on tanskalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1981. Se keskittyy pääasiassa juoksuvaatteiden valmistukseen.

Idea toiminnallisten urheiluvaatteiden valmistukseen putosi käytännössä kirjaimellisesti ottaen taivaalta. Pitkän armeijauran jälkeen Newlinen perustaja huomasi, että laskuvarjohypyissä pilven läpi pudotessaan hänen vaatteensa olivat aina märät, kun taas laskuvarjo säilyi kuivana. Tästä hän sai inspiraation kehittää ensimmäisen juoksuasun synteettisestä laskuvarjomateriaalista, joka kuivuu nopeasti ja on kevyt ja kestävä. Näin siis syntyi ensimmäinen tekninen juoksuasu!

Siitä lähtien, yli 30 vuoden ajan, Newline on kehittänyt tuotteitaan päämääränään aina tuulen-ja vedenpitävyys, kosteudensiirto iholta, hengittävyys, hyvät lämpötilaominaisuudet ja keveys.

Yhdessä huippulaadukkaiden materiaalien kanssa tämä on edelleen yrityksen tuotteiden punainen lanka. Jatkuvan tuotekehittelyn seurauksena Newline on nyt luonut vaatteidensa kankaisiin ja muotoiluun aktiivista fysiologiaa niin, että se tukee ja auttaa lihaksia toimimaan treenin aikana entistä paremmin. Yrityksen pitkä kokemus on antanut heille paljon tietoa, joka auttaa luomaan parhaita mahdollisia tuotteita. He pyrkivät löytämään maailman parhaat materiaalikuidut voidakseen luoda toiminnallisia vaatteita aivan alkumetreiltä lähtien. Vaatteiden valmistuksen periaatteena on luoda juuri sitä, mitä juoksija tarvitsee – ei sen enempää, ei sen vähempää, tämä yritys takaa. Aivan kuten alussa laskuvarjokankaan kanssa, Newlinellä on vain yksi tavoite – antaa kuluttajalle paras mahdollinen kokemus.

-50%
-50%
-50%
-50%
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…