Fjällräven

Fjällräven – Reppuja ja kestäviä vaatteita

Fjällrävenillä on ollut jo reilun 50 vuoden ajan yksi ja sama päämäärä: valmistaa tuotteita, jotka auttavat ihmisiä nauttimaan luonnosta.

Jo vuonna 1950 Åke Nordin kehitti rungon repulle, josta tuli myöhemmin koko Fjällrävenin siemen. Fjällräven perustettiin Örnsködsvikissä vuonna 1960, ja siitä lähtien se on tuottanut innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteita, joita ulkoilmaihmiset ympäri maailman ovat pitäneet arvossaan jo useamman sukupolven ajan. Yritys on saanut vuosien varrella myös useita arvostettuja palkintoja.

Nykyään Fjällrävenin tuotteita myydään yli 20 eri maassa. Osasta tuotteista on muodostunut vuosien saatossa jo klassikkoja: Grönlandsjackan, Viddabyxan, Kånken-reppu ja Expedition Dun -takki. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään materiaaleja, ratkaisuja ja malleja luodakseen uusia suosikkeja – vaatteita, telttoja, makuupusseja ja muita retkeilyvarusteita käytettäväksi useiden vuosien ajan seikkailuissa luonnon keskellä.

Myös me myymme Fjällrävenin tuotteita. Mikäli huomaat valikoimassamme puutoksia, ota toki yhteyttä, niin korjaamme tilanteen!

-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…