Kuzmin

Kuzmin valmistaa tunnettuja kuzminsickeln-siklejä

Kuzmin Ski Technology AB (Kuzmin SkiTech) perustettiin Östersundissa vuonna 2006. Nykyään yrityksellä on toimipiste Värmlannin pääkaupungissa, Karlstadissa.

Kuzmin SkiTech luo menetelmiä sekä valmistaa ja myy tuotteita suksien huoltoon liittyen. Kuzmin eroaa muista alan yrityksistä siten, että sen toiminnan perusteena ovat aina tieteelliset lait. Minkäänlaiset hokkuspokkukset ja näkymättömät huokoset suksien pohjassa eivät siis kuulu Kuzminin tuotteisiin.

Kuzminin periaatteisiin kuuluvat sitä vastoin yksinkertaisuus, saatavuus ja johdonmukaisuus. Yrityksen suosituin tuote on Kuzminsickeln-sikli, joita on myyty jo tuhansia kappaleita. Siklin avulla suksen pinnan voi saada nopeastikin luistavaksi, eikä käyttöön liity minkäänlaisia terveys- tai ympäristöriskejä.

Neljän viime vuoden aikana Kuzmin on kehittänyt myös muutamia muita suksien huoltovälineitä (HS Borstar, Drum), ja tuotesarjan täydentää XRiller. Kuzminin tuotteiden avulla voi muokata välineiden topografian optimaaliseksi. Jopa kemiallisia ominaisuuksia voi muokata lisäämällä suksen pintaan ohuen kerroksen fluoropolymeeria (FP Brush, FP-014 Drum).

Meiltä löydät Kuzminsickelnin sekä yleisversiona, plussana että miinuksena (kylmä).

Kuzminsickeln 011 myytiin loppuun tammikuussa 2014 ja markkinoille tuli uusi Kuzminsickeln 014.

-26%
-26%
-31%
-31%
-27%
-27%
-31%
Lataa…
Lataa…