Skigo

Skigo – Suksivoiteet, sauvat, rullasukset ja muut

Christer Majbäck, entinen hiihtäjä ja Skigon perustaja kertoo:

”Mitä tulee Skigon suksivoidevalikoimaan, olen erittäin tyytyväinen koko tuotesarjaan. Se, että olemme käytetyin suksivoidemerkki maajoukkuetasolla, on hyvä todiste tuotteen korkeasta ja parhaasta laadusta. Tuotesarjan selkeys ja yksinkertaisuus yhdistettynä korkeaan laatuun takaavat sen, että tuote sopii mainiosti sekä aloittelijoiden että maailmanluokan hiihtäjien käyttöön.

Elokuussa 2011 aloitin projektin Nationellt Vintersportcentrumin (NVC) ja hiilikuitutekniikan professoreiden kanssa kehittääksemme maailman parhaita sauvoja. Tänä vuonna esittelemämme SKIGO Racing -sauva on saanut parhaat testitulokset useiden eri parametrien kuten painon, voimansiirron ja iskunkestävyyden osalta. Testit on tehty NVC:n riippumattomassa testikeskuksessa Östersundissa.

Ylpeydellä voimme edustaa maailman nopeimpia hiihtäjiä ja Vasaloppetin kolminkertaista voittajaa tänä vuonna. Teodor Petersson ja Jörgen Brink ovat valinneet SKIGOn.

Rullasuksista on tullut tärkeä kesätreenimuoto, ja näen kysynnän kasvavan jatkuvasti hyvien ja kohtuuhintaisten tuotteiden ansiosta. Tavoitteenamme rullasuksien suhteen on ollut luoda rullasukset, joissa on poikkeuksellisen samanlainen hiihtofiilis kuin talvisuksissa. Ilokseni voin myös ilmoittaa, että olemme onnistuneet siinä. Todisteena toimii muun muassa se, että jopa Daniel Richardsson on valinnut SKIGOn rullasukset.

-Tämä on eniten talvihiihtoa muistuttava tunne, jonka olen rullasuksilla koskaan kokenut, aivan kuin talviladuilla potkisi menemään – kiitos pitkän runko-osan, sanoo Daniel Richardsson.

Kulutan edelleen tunti- ja kilometrikausia laduilla ja teillä, mutta nykyään keskityn enimmäkseen tuotteidemme kehitykseen.”

-20%
-20%
-20%
-20%
-19%
-20%
-20%
-19%
-19%
-35%
-20%
-25%
-33%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…