Powerslide

Powerslide – Rullasukset ja -luistimet kaikille alustoille

Powerslide on saksalainen yritys, joka perustettiin Bayernin Bayreuthissa vuonna 1994. Powerslidella on maailman suurin valikoima erityyppisiä rullaluistimia, rullasuksia ja rullalautoja. Lisäksi yritys valmistaa runsaasti erilaisia tarvikkeita ja lisäosia kuten rullia, laakereita, urheiluvaatteita ym.

Ruotsissa Powerslide tunnetaan parhaiten Nordic Skates-luistimistaan, jotka ovat loistava väline kunnon kohottamiseen, voiman lisäämiseen ja harjoitteluun esimerkiksi hiihdon ohella (samantyyppistä harjoittelua). Luistimia voi käyttää kaikilla eri alustoilla – ne ovat käytössä mukavat ja pehmeät.

Vuodesta 2013 lähtien on ollut saatavilla myös X-Plorer Classic -mallisto, jonka yksisuuntaiset laakerit mahdollistavat käytön myös sorateillä. Täyttä vauhtia läpi kivikkojen, peltojen ja ruohikkojen!

Tee kuten Anja Pärsson, joka osti parin Powerslide XC-Trainereita, tai Evi Sachenbacher Stehle, joka rakastaa X-Plorer Classicejaan. Myös moni muu urheilija treenaa säännöllisesti Powersliden tuotteilla!

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…