Alfa Exc Advance GTX M

Lämmin, klassinen miesten mono aktiiviselle hiihtäjälle, joka haluaa pitää jalkansa lämpiminä treeneissä ja kilpailuissa etäisyydestä, säästä tai lämpötilasta riippumatta. 
1. Valitse koko
40
41
42
43
44
45
46
47
48
2. Määrä
Lämmin, klassinen miesten mono aktiiviselle hiihtäjälle, joka haluaa pitää jalkansa lämpiminä treeneissä ja kilpailuissa etäisyydestä, säästä tai lämpötilasta riippumatta. 
349,50 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa joulukuussa
Kätevä palautus
90 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: Alfa Kengät Monot

Kuvaus

Alfa Exc Advance GTX M on lämmin, klassinen miesten mono aktiivisille hiihtäjille, jotka haluavat pitää jalkansa lämpiminä ja kuivina treeneissä ja kilpailuissa etäisyydestä, säästä tai lämpötilasta riippumatta. Mukavuus on peräisin innovatiivisesta, neulotusta ja erityisen korkeasta sisäpuolesta yhdessä GORE-TEX-kalvon kanssa. Kengän sisäpuoli tarjoaa sujuvan liikkumisen ja hyvän vakauden, samalla kun monoa on helppo mukauttaa jalan mukaan hyvän istuvuuden varmistamiseksi. EXC Advance GTX on ainutlaatuisen lämmin kilpamono, jonka alumiinivuorattu välipohja Texon-materiaalista takaa eristyksen lumen kylmyyttä vastaan. Jalkojen pitämiseksi lämpiminä monossa on GORE-TEX-kalvo, jonka pitää myös kosteuden ulkopuolella. Tämä hyvään eristävyyteen yhdistettynä pitää jalat kuivina ja miellyttävän lämpiminä päivän aikana. Pintamateriaali on erikoiskäsitelty poistamaan lunta ja likaa, mikä pitää jalat kuivina ja monot keveinä myös lämpötilan ollessa nollan tuntumassa ja nuoskalumiolosuhteissa.

  • SIDE: Rottefella NNN
  • PAINO: 395 g per mono/kenkä (EU 42)
  • VARREN KORKEUS: 17,0 cm (EU 42)

Lisävarusteet

Muut ovat ostaneet myös

-31%
-35%
-60%
-22%
-16%
-26%
Lataa…