Julbo Aero Reactiv Performance 1-3

Snygga sportglasögon som är designade för dig som gillar intensiv träning och är kompromisslösa när det gäller prestanda och komfort. 
1. Valitse väri
Matt Black
2. Määrä
Snygga sportglasögon som är designade för dig som gillar intensiv träning och är kompromisslösa när det gäller prestanda och komfort. 
179,90 € 154,50 €
Varastotilanne: Loppu varastosta
Osta nyt
Maksa marraskuussa
Kätevä palautus
90 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen kuljetus
yli 100€ arvoisille
tilauksille
Lisää tuotemerkistä: Julbo Varusteet

Kuvaus

Julbo Aero Reactiv Performance 1-3 är snygga sportglasögon som är designade för dig som gillar intensiv träning och är kompromisslösa när det gäller prestanda och komfort. Glasögonen är framtagna med ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med ett Air Link-koncept vars stötdämparinsats i skalmens ände ger ännu bättre grepp och lätthet. Den breda linsen garanterar ett maximalt synfält medan Color Flash tekniken förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. Den speciella konstruktionen ger enastående ventilation genom att tillåta luft passera mellan linsen och ramen vilket även förhindrar att de blir immiga. 3D näsdelen är justerbar i alla riktningar för att kunna formas efter just din näsa samtidigt som den behåller sitt otroliga grepp. 

Specifikationer
Linsdjup: 46
Distans: 14
Längd skalmar: 131
Bas: 6
Gångjärn: Nej
Solskydd: Kategori 3 Polykarbonat lins
Ljustransmission: 12%
Vikt: 30 g

ARVOSTELUT

Näytetään arvostelut 0

Muut ovat ostaneet myös

-25%
-20%
-43%
Betalsätt och frakt
Lataa…