On Cloudvista M

Erittäin kevyet ja monipuoliset miesten juoksukengät lyömättömällä mukavuudella.  Soveltuu lyhyille ja keskipitkille matkoille.
1. Valitse väri
Frost/Ink
2. Valitse koko
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
3. Määrä
Erittäin kevyet ja monipuoliset miesten juoksukengät lyömättömällä mukavuudella.  Soveltuu lyhyille ja keskipitkille matkoille.
159,50 €
Varastotilanne: Vain 3 kappaletta jäljellä
Osta nyt
Maksa syyskuussa
Kätevä palautus
90 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)
Lisää tuotemerkistä: On Kengät Juoksukengät

Kuvaus

On Cloudvista M ovat erittäin kevyet ja monipuoliset miesten juoksukengät, joissa Helion™ superfoam-vaahdon ja CloudTec®-pohjan yhdistelmä tarjoaa lyömätöntä mukavuutta. Aina yhtä luotettava Missiongrip™-ulkopohja tarjoaa vakaan pidon vaihtelevassa maastossa. Cloudvista-juoksukengät ovat siis täydellinen valinta kaikille juoksijoille, lyhyille ja keskipitkille matkoille. 

Cloudvista-juoksukengät ovat myös yhdet On Running -malliston kevyimmistä kengistä ja tarjoavat erinomaista mukavuutta ja helppoutta liikkumiseen. Kenkien valmistuksessa on käytetty yli 70 % kierrätettyä polyesteriä, lisäksi rei'itetyn iltin ja TPU-roiskesuojan ansiosta ne soveltuvat enemmän kuin täydellisesti tiellä juoksemiseen. 

Ominaisuudet:

Soveltuu parhaiten: lyhyille ja keskipitkille matkoille, kevyeen juoksuun, pitkäaikaiseen juoksuun ja vaihtelevaan maastoon
Paino: 280 g
Droppi: 7 mm
Materiaali: yli 70 % kierrätettyä polyesteriä
Ulkopohja: CloudTec®, kumi

ARVOSTELUT

Arvosteluja 0

Muut ovat ostaneet myös

-19%
-20%
UUSI
Lataa…