Salomon Ultra Glide W

Naisten polkujuoksukengät, jotka sopivat täydellisesti pitkille matkoille, joihin vaaditaan kenkä, joka on mukava koko pitkän päivän.
1. Valitse väri
Mecca Orange/Red Orange/Crystal Blue
2. Valitse koko
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
3. Määrä
Naisten polkujuoksukengät, jotka sopivat täydellisesti pitkille matkoille, joihin vaaditaan kenkä, joka on mukava koko pitkän päivän.
149,50 € 131,81 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa syyskuussa
Kätevä palautus
90 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Salomon Ultra Glide W ovat naisten maastojuoksukengät, jotka sopivat täydellisesti, kun maastojuoksutavoitteesi vievät sinut pitkille matkoille ja vaativat kengän, joka on mukava koko päivän ilman, että se painaa sinua. Siksi Salomon on varustanut uuden ULTRA GLIDEn mahdollisimman suurella pidolla, istuvuudella ja höyhenen kevyellä mukavuudella. Yhdessä leijailette jokaisen pitkän matkan kilpailun läpi

Suorituskykyä pitkille matkoille
Contagrip®-pohja parantaa pitoa ja SensiFit™-siivet ympäröivät pehmeästi jalan jättäessäsi kilometrin kilometrin jälkeen taaksesi.

Responsiivinen juoksutunne
Skons Energy Surge -välipohja ja uusi rocker-muoto antavat vastustamattoman, eteenpäin vievän tunteen. Välipohjan kaareva geometria saa inspiraatiota Salomonin alppiperinnöstä ja antaa sinulle tunteen, että leijailet eteenpäin.

Maksimaalinen mukavuus
Salomon on valinnut tähän kenkään todella pehmeät, kevyet ja vaimentavat materiaalit. Profeel Film auttaa suojaamaan kiviltä ja teräviltä pinnoilta parantaen mukavuutta ja vakautta. Avoin 3D Mesh tarjoaa maksimaalisen ilmanvaihdon ja vahvat, minimalistiset Quicklace™-kengännauhat, jotka kiristetään vain kerran täydellisen säädön takaamiseksi. Helppo pukea, helppo riisua.

Tuotetiedot
Paino: 220 g
Pohjallinen: Tekstiili
Vuori: Tekstiili MCL
Ulkopohja: Kumi
Päällyspuoli: Synteettinen materiaali/tekstiili
Droppi: 6 mm
Nastansyvyys: 4 mm
Vaimennuskorkeus, kanta: 38.2 mm
Vaimennuskorkeus, varpaat: 32.2 mm
Nauhajärjestelmä: Quicklace™
Vesitiiviys: Ei

ARVOSTELUT

Arvosteluja 0

Muut ovat ostaneet myös

UUSI
UUSI
-27%
-31%
Lataa…