Tietoa meistä

Om oss

Skistart.fi

Skistart on ruotsalainen hiihtoon erikoistunut yritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2004 saakka. Kotipaikkamme sijaitsee Älvdalenissa, pohjoisella Taalainmaalla. Tarjoamme verkkokaupassamme laajan valikoiman hiihto- ja rullahiihtovälineitä sekä suksien huoltopalveluja, jotka toteutetaan suksiverstaallamme Älvdalenissa. Etsitpä sitten suksia, voiteita, varaosia tai varusteita - meiltä löydät kaikki tarvitsemasi johtavien tavaramerkkien tuotteet.

Meille tärkeintä on aina ollut asiakkaidemme tyytyväisyys, olipa sitten kyse ammattimaisesta neuvonnasta tai hankkimistasi varusteista. Siksi tarjoamme sinulle saman tuotevalikoiman, palvelut ja suksien käsittelyt jotka eliittihiihtäjillä on käytössään. 

Voiko suksia todella ostaa verkkokaupasta?

Kyllä, todellisuudessa jopa helpommin kuin perinteisestä urheiluliikkeestä! Antamiesi tietojen perusteella sekä Skimateria-jännitysmittarimme avulla löydämme sinulle aina sopivimmat sukset yli 2000 parin varastostamme - ympäri vuoden. Suksiverstaallamme myös asennamme siteet ja käsittelemme sukset juuri toiveidesi mukaan, halutessasi kotiovellesi toimitettuna. Olemme täysin varmoja, että löydämme sinulle juuri oikeat sukset, mutta jos et ole tyytyväinen, voit luonnollisesti vaihtaa ne!

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme täällä.

Markkinointi (markkinointijohtaja)
marketing@nordicosg.com
Osto
purchasing@nordicosg.com

Osoite:
Skistart.com
Industrivägen 7
79631 Älvdalen, Ruotsi

Lataa…
Lataa…