Tietoa meistä

Om oss

Skistart.fi

Skistart on ruotsalainen perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2004 saakka. Kotipaikkamme sijaitsee Älvdalenissa, pohjoisella Taalainmaalla. Tarjoamme sekä fyysisessä myymälässämme että verkkokaupassamme laajan valikoiman hiihto- ja rullahiihtovälineitä. Etsitpä sitten suksia, voiteita, varaosia tai varusteita - meiltä löydät kaikki tarvitsemasi johtavien tavaramerkkien tuotteet.

Meille tärkeintä on aina ollut asiakkaidemme tyytyväisyys, olipa sitten kyse ammattimaisesta neuvonnasta tai hankkimistasi varusteista. Siksi tarjoamme sinulle saman tuotevalikoiman, palvelut ja suksien käsittelyt jotka eliittihiihtäjillä on käytössään. 

Voiko suksia todella ostaa verkkokaupasta?

Kyllä, todellisuudessa jopa helpommin kuin perinteisestä urheiluliikkeestä! Antamiesi tietojen perusteella sekä Skimateria-jännitysmittarimme avulla löydämme sinulle aina sopivimmat sukset yli 2000 parin varastostamme - ympäri vuoden. Suksiverstaallamme myös asennamme siteet ja käsittelemme sukset juuri toiveidesi mukaan, halutessasi kotiovellesi toimitettuna. Olemme täysin varmoja, että löydämme sinulle juuri oikeat sukset, mutta jos et ole tyytyväinen, voit luonnollisesti vaihtaa ne!

Yhteystiedot

Helpoiten saat meihin yhteyden Ota yhteyttä -painikkeen kautta löytyvän lomakkeen avulla. 

Puhelinnumero:
094 272 0277
maanantai-torstai klo 11:00 - 17:00

Osoite:
Skistart.com
Industrivägen 7
79631 Älvdalen, Ruotsi

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…