Ostoehdot

Hinnat


Skistart.fi:n hinnat ilmoitetaan euroissa (€) sisältäen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden mahdollisiin painovirheisiin, kirjoitusvirheisiin, valuuttakurssien muutoksiin tai muuttuneisiin ostohintoihin. Tilauksen yhteydessä ostosopimus täyttyy, kun olemme lähettäneet tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti ilman manuaalista tarkistusta, joten pidätämme oikeuden mitätöidä selvästi virheelliset tilaukset.

Tilausten minimiarvo on 20 €.

Toimitusvaihtoehdot ja toimitusaika

Toimitusmaksu ja -aika määräytyy lähetettävien tuotteiden koon sekä valitun toimitustavan mukaan. Valittavanasi on joko toimitus noutopisteeseen tai kotiinkuljetus.

Toimitus noutopisteeseen - Express
Lähetetään meiltä 24 tunnin sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
14,9 € 14,9 € 4,9 € 4,9 € 6,9 €

Toimitus  noutopisteeseen - Standardi
Tilaus lähetetään meiltä normaalisti 2-3 arkipäivän sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
9,9 € 9,9 € 0 € 0 € 0 €

Kotiinkuljetus - Express:
Lähetetään meiltä 24 tunnin sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
19,9 € 19,9 € 9,9 € 9,9 € 11,9 €

Kotiinkuljetus - Standardi:
Tilaus lähetetään meiltä normaalisti 2-3 arkipäivän sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
14,9 € 19,9 € 7,9 € 7,9 € 9,9 €


Suuri lähetys

Jos tilauksesi sisältää hyvin suuria tuotteita, kuten sukset, sauvat, voitelutelineet tai muut yli 119 cm pitkät tavarat, voit valita seuraavista toimitusvaihtoehdoista:

Suuri lähetys - Express:
Kotiin toimitettavat sukset lähtevät meiltä 48 tunnin sisällä, toimituspisteeseen lähetettävät paketit 24 tunnin sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
19,9 € 19,9 € 9,9 € 9,9 € 11,9 €

Suuri lähetys - Standardi:
Kotiin toimitettavat sukset lähtevät meiltä 2-5 arkipäivän sisällä, toimituspisteeseen lähetettävät paketit 2-3 arkipäivän sisällä.

Tilausarvo: 0 - 59 € 59,1€ - 99,9 € 100 € - 149,9 € yli 150 € yli 500 €
14,9 € 14,9 € 0 € 0 € 0 €

Muuta huomioitavaa

 • Valitessasi suksiin pohjakäsittelyn, toimitukseen voi kulua yksi ylimääräinen valmistelupäivä.
 • Asennusta vaativat sukset ja tuotteet lähtevät meiltä yleensä 5 arkipäivän sisällä, jos et valitse express-toimitusta. 
 • Tarkat toimitusmaksut näkyvät kassalla ja määräytyvät tilauksen sisällön mukaan.
 • Jos tuotteella on status "Tilaustuote", tilaamme tuotteen tavarantoimittajalta vastaanotettuamme tilauksesi. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä pidempi kuin varastotuotteiden, yleensä noin 7-10 arkipäivää. Ostaessasi tilaustuotteita, saat päivityksen tilauksesi statuksesta sähköpostitse. Huomioithan, että meillä ei ole tietoja tavarantoimittajien varastotilanteesta, joten emme voi taata että tilaustuotteet voidaan kaikissa tapauksissa toimittaa. Jos jokin tilauksessasi olevista tuotteista on tilaustuote, saat tästä ilmoituksen sähköpostitse. Mikäli tässä tapauksessa haluat tilauksen toimituserissä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Muutoin koko tilauksesi pysähtyy odottamaan tilaustuotetta, ja lähetetään sinulle vasta sen saavuttua.

Maksuvaihtoehdot

 

 • Luottokortti: Nopein ja yksinkertaisin maksutapa, ei lisäkustannuksia. Palvelu on Qliron tuottama, ja maksut tapahtuvat turvallisesti luottokorttipalvelimen kautta. 

 • Maksu verkkopankissa: Maksa ostokset turvallisen ja salatun yhteyden kautta suoraan pankkitililtäsi. Palvelu on Trustlyn tuottama.

 • Lasku: Osta nyt, maksa myöhemmin. Palvelu on Qliron tuottama, luottotiedot tarkistetaan automaattisesti. Lasku lähetetään sähköpostitse samalla kun tilaus postitetaan Skistartista, sähköpostiosoitteen puuttuessa lasku lähetetään kirjeitse. Maksuaika 14 vrk tuotteiden lähettämisestä. Laskutusmaksu 2,90 €. 

 • Osamaksu: Palvelun tarjoaa Qliro, lyhennykset kuukausittain valitun maksuaikataulun mukaisesti. 

 

MAKSU KORTILLA

Kortilla maksaminen tapahtuu järjestelmässä, joka täyttää PCI-DSS-turvallisuusstandardin vaatimukset.

Lisätietoa korttimaksuista saat tarvittaessa Qliron asiakaspalvelusta. Löydät yhteystiedot osoitteesta https://www.qliro.com/fi-fi

Maksu- tai luottokortilla voit maksaa koko tilauksesi saman tien ilman korttimaksuja tai muita lisäkustannuksia. Hyväksymme tällä hetkellä VISA- ja Mastercard-kortit. Maksupalvelun tarjoaa Qliro, joka käsittelee luottokorttimaksut sekä takaa nopean ja luotettavan maksamisen. Lisäturvallisuutta varten käytämme 3D-Securea, joka on globaali VISAn ja Mastercardin käyttämä turvallisuusstandardi internet-maksamista varten.

Toimi näin:

 1. Valitse kassalla maksutavaksi luottokortti. Sinut yhdistetään Qliron turvalliselle maksupalvelimelle.
 2. Valitse luottokortin tyyppi, anna kortin numero, voimassaoloaika, kortin turvakoodi (CVV) sekä kortinhaltijan nimi. Huomaa, että käyttäessäsi e-korttia voimassaoloajan tulee olla vähintään kaksi kuukautta.
 3. Suoritamme tarkastuksen varmistaaksemme, että kortin tiedot täsmäävät ja että kate riittää ostoa varten.
 4. Ostosumma varataan ensin tililtäsi.
 5. Varattu summa siirretään ”liikkeelle”, kun tuotteet lähetetään varastosta. Jos tilaus jaetaan useaan toimitukseen, summa siirretään, kun viimeinen toimitus lähetetään.

SUORA PANKKIMAKSU TRUSTLY-PALVELULLA

Maksa ostokset suoraan pankkitililtäsi.

Toimi näin:

 1. Valitse  kassalla maksutavaksi Trustly.
 2. Valitse käyttämäsi pankki, ja tunnistaudu sitten pankkitunnuksilla tai turvakoodilla turvallisen ja salatun yhteyden kautta.
 3. Valitse, miltä tililtä haluat maksaa ja vahvista maksu.
 4. Ostosumma veloitetaan suoraan annetulta tililtä ja tilausvahvistus lähetetään.

QLIRO-LASKU

Laskulla saat ostoksellesi 14 vuorokautta maksuaikaa. Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Henkilötietojen tallentaminen sekä luottotietojen tarkastus Qliro AB:n kautta on laskulla maksettaessa välttämätöntä, jotta voimme käsitellä luottopyynnön. Mikäli laskun maksu viivästyy, lisätään siihen viivästyskorot ja -kulut.

Qliro-laskun ehdot

 

OSTA NYT, MAKSA MYÖHEMMIN

Qliro Osta nyt, maksa myöhemmin -laskun korko on 0% ja oston käsittelymaksu 4,99 €.

Henkilötietojen tallentaminen sekä luottotietojen tarkastus Qliro AB:n kautta on laskulla maksettaessa välttämätöntä, jotta voimme käsitellä luottopyynnön. Mikäli laskun maksu viivästyy, lisätään siihen viivästyskorot ja -kulut.

Qliro Osta nyt, maksa myöhemmin -laskun ehdot


MAKSU OSISSA

Osamaksuun on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: Qliro Tili, jossa voit vaihdella kuukausittain maksettavan erän suuruutta, sekä Qliro Osamaksu, jossa maksat kiinteän summan kuukausittain. Molemmissa vaihtoehdoissa saat laskun kuukausittain aina kuukauden puolivälin jälkeen, kunnes koko summa on maksettu. Halutessasi voit milloin tahansa myös maksaa kerralla koko jäljellä olevan velkasumman. 

Meille Qlirolla on tärkeää varmistaa maksukykysi, ja tästä syystä teemme luottotietojen tarkistuksen ennen osamaksun hyväksymistä. Saat vastauksen heti, ja jos osamaksua ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan.


Esimerkki 1 000 EUR ostolle

Maksuehdot   6 12 24 36 Tilinhoitomaksu*
Käsittelymaksu 4,99 EUR 4,99 EUR 4,99 EUR 4,99 EUR 0 EUR
Ilmoitusmaksu 0 EUR 0 EUR 0 EUR 0 EUR 0,01%*
Lainakorko 14,95% 14,95% 14,95% 14,95% 19,90%
Todellinen vuosikorko 18,02% 17,11% 16,60% 16,42% 27,58%**
Osamaksuerä 175 EUR 91 EUR 49 EUR 35 EUR 94 EUR
Maksettava kokonaismäärä 1 050 EUR 1 088 EUR 1 169 EUR 1 253 EUR 1 138EUR

*Huomoithan että tilinhoitokulu perustuu 0,01% jäljellä olevasta luoton määrästä päivää kohden

**Esimerkissä olemme laskeneet, että lyhennät ostosta 12 kk ajan, mutta voit toki valita tahdin myös itse

 

Henkilötietojen tallentaminen sekä luottotietojen tarkastus on laskulla välttämätöntä, jotta voimme käsitellä luottopyynnön. Mikäli laskun maksu viivästyy, lisätään siihen viivästyskorot ja -kulut.

 

Qliro-osamaksun ehdot


Vaihto ja palautus

 

Tarjoamme tuotteillemme täyden vaihto- ja palautusoikeuden 90 päivän ajan niiden vastaanottamisesta. Asiakkaana sinulla on oikeus avata ja tutkia tuotetta. Palautusoikeutta käytettäessä tuote tulee kuitenkin palauttaa alkuperäisessä kunnossa eli puhtaana, ehjänä ja alkuperäispakkauksessa. Myös etikettien ja muiden vastaavien tulee olla paikoillaan. Jos tuotetta on käsitelty enemmän kuin on tarpeen sen ominaisuuksien tai toimivuuden määrittämiseksi, pidätämme oikeuden vähentää maksettavasta hyvityksestä tuotteen arvonaleneman. Emme lunasta postiennakkoja tai maksa vastaanottokuluja. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita (esim. alusvaatteita, juomareppuja ja vastaavia) ja Outlet-tuotteita.

Näin teet palautuksen:

 • Ennen suksien tai rullasuksien palautusta sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta saadaksesi hyväksynnän palautuksellesi sekä palautussetelin, joka kiinnitetään palautuslähetyksen päälle. 
 • Liitä palautukseen tilauksen mukana tullut palautuslomake, jonka löydät tilausluettelon kääntöpuolelta. Jos olet hukannut sen, voit myös kirjoittaa samat tiedot erilliselle paperille.
 • Palautuksen yhteydessä maksat itse palautuskustannukset (7.50 €) . Suurien tuotteiden (esim. sukset, sauvat, voitelutelineet) palautusmaksu on 15 €.
 • Tavallisesti käsittelemme palautuksen viiden arkipäivän sisällä siitä, kun se on saapunut meille. Lähetämme palautuksesta vahvistuksen sähköpostitse. 

Reklamaatiot ja takuu

Jos tuote oli viallinen tai vahingoittunut vastaanottaessasi sen,  voit tehdä siitä reklamaation. Sähköpostitse lähetettävä tilausvahvistus on samalla takuutodistuksesi. Tuotteiden takuuajat vaihtelevat vaihtelee tuotemerkeittäin (pääsääntöisesti 1 vuosi). Takuu ei kata kuljetuskustannuksia. Kuljetuksesta aiheutuneista vaurioista on ilmoitettava lähetyksen vastaanottopaikassa.


Muuta huomioitavaa

 • Väripoikkeavuuksia voi esiintyä näytönohjaimen laadusta ja näytön ominaisuuksista johtuen. 
 • Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. 
 • Emme vastaa mahdollisista kirjoitusvirheistä. 
 • Pyrimme pitämään tuotteiden saatavuustiedot ajan tasalla, mutta varastotilanteen päivittymisessä voi olla viivettä. Tällöin tuotteet voivat olla lopussa, vaikka tilaus onnistuisikin.
 • Kaikki petokset tai tilaukseen liittyvät huijaukset raportoidaan poliisille. 
 • Tilatuista, lunastamattomista paketeista veloitetaan edestakaiset rahtikustannukset sekä käsittelymaksu. Maksun suuruus määräytyy tilauksen arvon, painon sekä rahtikustannusten mukaan. 
 • Tarjoustuotteiden palautuksessa, kun ainoastaan osa tilauksesta palautetaan, tuotteiden arvo lasketaan alkuperäisen hinnan (ilman tarjousta) mukaan.
 • Kampanjoiden ja alennusmyyntien aikana toimitusajat voivat pidentyä jonkin verran.


Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…