Privacy Policy

Yksityisyydensuojakäytäntö

MIKSI MINUN KANNATTAA LUKEA TÄMÄ?

Tämä käytäntö selvittää, kuinka me Skistart.com:illa keräämme ja suojelemme tietojasi.

MITÄ TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Keräämme perustietoja, jotta sinä pystyt tekemään ostoksia ja me voimme toimittaa tuotteita ja niihin liittyviä palveluita.

  • Sähköposti
  • Nimi
  • Yhteystiedot

MITEN KÄYTÄTTE TIETOJANI?

Käytämme tietojasi tuotteiden ja palveluiden toimittamiseen, ja jotta pystymme takaamaan parhaan palvelun tilanteen mukaan. Keräämme vain tietoja, joita tarvitsemme tilausten käsittelemiseen ja muihin tilaukseen liittyviin asioihin.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄTTE TIETOJANI?

Lain mukaan meidän on säilytettävä maksuasiakirjoihin liittyviä henkilökohtaisia tietoja kuten laskuja ja tilauksia 7 vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan. Käytämme tietojasi markkinointitarkoituksiin kuten uutiskirjeisiin, kunnes itse aktiivisesti poistat itsesi sähköpostimarkkinointilistaltamme. Voit helposti tehdä sen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

KENEN KANSSA JAATTE TIETONI?

Kaikki tieto on henkilökuntamme käytössä, mutta joskus meidän on myös sallittava kolmansien osapuolien pääsy tietoihin järjestelmiemme korjauksen tai kehittämisen mahdollistamiseksi. Tällaisissa tilanteissa meillä on aina sopimus kolmansien osapuolien kanssa ja me olemme vastuussa tietojesi turvallisesta käsittelystä.

Sivustollamme on monta turvallisuustasoa mahdollistaaksemme, että tietosi ovat suojassa. Jos sinulla on tiettyjä kysymyksiä aiheesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen info@skistart.com

MISSÄ SÄILYTÄTTE TIETOJANI?

Tietojasi säilytetään datakeskuksessa Ruotsissa. Teknisistä syistä saatamme lähettää tietojasi muihin maihin tai toisille toimijoille. Jos tämä tapahtuu, turvaamme tietosi käsittelyn ulkoisella sopimuksella työn valmistumiseen asti.

MITÄ OIKEUKSIA MINULLA ON?

Käyttö: Voit aina pyytää kopion tallentamistamme tiedoistasi. 
Oikaisu: Haluamme kaiken tiedon olevan oikeaa. Voit aina pyytää meitä muokkaamaan tai poistamaan tietoja, jos niissä on virheitä.
Poisto: Voit aina pyytää meitä poistamaan tietosi. Valitettavasti emme voi kuitenkaan poistaa tietoja, joita meidän on lain mukaan säilytettävä (esim. tilinpito).
Tiedonsiirto: Voit aina pyytää meitä lähettämään tietosi toiseen lähteeseen, jota voit itse hallita. Tämä ei kuitenkaan päde tietoon, jota meidän on lain mukaan säilytettävä.
Luvan poisto: Voit poistaa lupamme käyttää tietojasi kaikkiin tarkoituksiin, esimerkiksi uutiskirjeisiin, milloin vain. Voit tehdä sen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: info@skistart.com
Valitukset: Sinulla on aina oikeus lähettää valitus paikalliseen tietosuojayksikköösi. Suomessa tämä on tietosuojavaltuutettu.

KUINKA VOIN KÄYTTÄÄ OIKEUKSIANI?

Jos haluat ryhtyä toimenpiteisiin joihinkin yllä mainittuihin kohtiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystietomme on mainittu tekstin lopussa. Jos haluat ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun, voit tehdä sen suoraan, eikä sinun ei tarvitse käyttää meitä välikätenä.

MILLOIN MUUTAMME KÄYTÄNTÖÄMME?

Päivitämme käytäntömme tarvittaessa. Viimeisin päivitys on tehty 22.5.2018.

KUINKA OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ?

Jos sinulla on kysymyksiä käytännöstämme, kuinka käytämme tietojasi tai yleisistä oikeuksistasi, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat seuraavat:

Sähköposti: info@skistart.com

Puhelinnumero: 0942720450
Puhelinaika: klo 08.00 - 16.00

Osoite:

Skistart.com

Industrivägen 7
79631 Älvdalen Ruotsi

 

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…