Skistart.fi

Suksikauppaa jo vuodesta 2004

Skistart.fi on avoinna kellon ympäri, kaikkina vuodenaikoina! Olemme hiihdon asiantuntijoita ja toimintamme alkoi jo vuonna 2004. Toimitamme tuotteita verkkokauppamme kautta, ja lisäksi meillä on suksiverstas Älvdalenissa, Ruotsissa.

Ei rekisteröitymispakkoa

Verkkokaupassamme asiointi ei vaadi rekisteröitymistä, vaan voit helposti siirtyä kassalle ja hoitaa ostoksesi loppuun. Helppoa ja yksinkertaista!

90 päivän tyytyväisyystakuu

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen, ja siksi tarjoamme aina 90 päivän avokaupan, palautusoikeuden, peruutusoikeuden ja tyytyväisyystakuun.  Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla herää kysymyksiä tai jotain muuta mitä haluaisit kertoa meille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Laaja valikoima

Tarjoamme laajan valikoiman suksia, monoja, rullasuksia, alppihiihtovarusteita sekä muita talvilajeihin liittyviä varusteita. Lisäksi löydät meiltä myös esimerkiksi juoksukengät, vaellusvaatteet ja varusteita moniin eri harrastuksiin. Kaikki sivustomme tuotteet ovat korkealuokkaisia ja osaavan henkilökuntamme huolellisesti valitsemia.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100 € tilauksille Suomeen. Lue lisää toimituskustannuksista täällä.

Lataa…
Lataa…