Osta verkossa

Aina auki vuodesta 2004:

Täällä Skistart.comissa olemme aina avoinna ajankohdasta tai pyhäpäivistä riippumatta ja niin olemme olleet jo vuodesta 2004!


Ei rekisteröitymispakkoa:

Tehdäksesi ostoksia meillä sinun ei tarvitse rekisteröityä, vaan voit suoraan klikata ”osta” ja siirtyä kassalle hoitamaan ostoksesi erinomaisesti loppuun. Ostosten tekeminen on todella yksinkertaista ja helppoa!


90-päivää:

Tarjoamme aina 90 päivän avokaupan, palautusoikeuden, peruutusoikeuden ja tyytyväisyystakuun. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen, ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseen tai sinulla on jotain muuta mielesi päällä, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.


Laaja valikoima:

Tarjoamme laajan valikoiman erityisesti murtomaahiihtoon tarkoitettuja tuotteita. Kaikki sivustomme tuotteet ovat korkealuokkaisia ja osaavan henkilökuntamme huolellisesti valitsemia.


Ilmainen toimitus:

Verkkokauppamme kautta tehdyillä tilauksilla on ilmainen toimitus riippumatta tuotteen arvosta tai pakkauksen painosta. Tilasitpa sitten 50:- suksivoidetta tai 7000:- suksia, saat aina ilmaisen toimituksen Ruotsin sisällä!

 

Liikkeemme Älvdalenissa:

Luonnollisesti asiakkaat voivat myös vierailla ja tehdä ostoksia liikkeessämme Älvdalenissa, tosin päähuomiomme on verkkokaupassa ja sen vuoksi liike on auki ainoastaan tiettyinä päivinä. Klikkaa ”Tee ostoksia Älvdalen liikkeessä” saadaksesi lisätietoa.

Meillä on erittäin hyvin varusteltu liike Älvdalenissa, 4 peninkulmaa pohjoiseen Morasta!

Täällä saat luonnollisesti lämpimän vastaanoton ostaessasi tuotteitamme suoraan tiskiltä.


Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…