Mono- & sideopas

Usein kysytään, mikä mono sopii mihinkin murtomaasuksen tai rullasuksen siteeseen. Tähän ei ole helppo vastata, mutta meiltä löytyy vastaus siteestä tai monosta riippumatta!  Salomon

Yksinkertaistetusti voidaan sanoa, että seuraavat merkit käyvät Salomonin SNS-siteisiin: Atomic, Botas, OneWay, SalomonRottefella

Rottefellaan sopivat:

Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol.

Roffetellalla on jopa NIS-side. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitkä monot ja sukset sopivat yhteen, sillä ainoastaan NIS-side voidaan helposti kiinnittää NIS-levyyn, oli se sitten kiinni suksessa tai ei. 

Olemme listanneet tarkkaan mitkä siteet sopivat mihinkin monoon. Luettelo on huolellisesti suunniteltu ja kahteen kertaan tarkastettu. Se sisältää myös suosituksia tietyistä monomalleista ja niihin sopivista siteistä.

  • Luettelo Salomon SNS-siteisiin sopivista monoista (Atomic, Botas, OneWay, Salomon) löytyy klikkaamalla tästä

  • Luettelo Rottefellan siteisiin sopivista monoista (Alpina, Fischer, Madshus, Rossignol) löytyy klikkaamalla tästä

Ota huomioon, että luettelot on pienennetty mahtumaan yhdelle sivulle, luettelon zoomaaminen on suositeltavaa.

Punainen rasti luettelossa tarkoittaa: Siteet ja monot sopivat yhteen 100 %:sesti ja ovat Skistart.comin suosittelemat.

Musta rasti luettelossa tarkoittaa: Siteet ja monot sopivat yhteen, mutta yhteensopivuus ei lukuisista syistä ole optimaalinen. Esimerkiksi monot ovat huippuhintaluokkaa, mutta siteet perustasolla tai toisinpäin.

Onko sinulla yhdistelmämonot ja mietit tulisiko sinun valita perinteisen- vai luistelutyylin siteet? Valitse side sen mukaan, millä tekniikalla hiihdät useimmiten. Jos hiihdät eniten perinteisellä tyylillä, valitse perinteisen side, jos taas luistelet, valitse luisteluside.

Nämä luettelot ovat Skistart.comin kehittämiä eikä niitä saa kopioida

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…