Maastohiihtosukset

Täältä löydät kaiken maastohiihtosuksien ammattilaisilta!

Täältä löydät kaiken maastohiihtoon sopiviin suksiin liittyen. Meillä on pitkä kokemus parhaista merkeistä, kuten Atomic, Fischer, Madshus, Åsnes, Karhu, Kneissl, OneWay, Peltonen, Rossignol, Salomon sekä Skigo. Voimmekin varmuudella sanoa, että meiltä löydät sinulle parhaiten myös hintansa perusteella sopivat sukset maastohiihtoon. Kaikki maastosuksemme mitataan käsin Eiker-mittarilla ja valitaan niin, että ne sopivat juuri sinulle!

Luotamme kokemukseemme ja sen takia annammekin sinulle pituus- ja asiakastyytyväisyystakuut. Se tarkoittaa, että mikäli et ole tyytyväinen hankkimiisi suksiin, voit vaihtaa ne 90 päivän kuluessa. Näin voit Skistartin asiakkaana kokeilla huoletta, mitkä maastohiihtosukset sopivat juuri sinulle parhaiten. Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinäkin olet.

Kun ostat sukset ja siteet samalla kertaa, kiinnitämme siteet suksiin ilman lisäkustannuksia!

Meiltä löydät sukset riippumatta siitä, oletko aloittelija, etsitkö suksia hiihtolomaa varten, aiotko osallistua naisten hiihtoon, lyhyen matkan hiihtoon, pitkän matkan hiihtoon tai oletko kovan sarjan hiihtäjä. Olemme jakaneet maastosukset neljään kategoriaan, jotta sinun olisi helpompaa löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat sukset:

Hiihtoloma - Yksinkertaisimmat sukset sinulle, joka hiihdät 1-2 viikkoa vuodessa

Hyvä - Sinulle, joka liikut säännöllisesti ja talvisin hiihdät 1-2 päivää viikossa

Parempi - Sinulle, joka hiihdät pari kertaa viikossa ja tähtäät hiihtokisoihin

Paras - Sinulle, jolle kelpaa vain paras! Täältä löydät parhaat sukset parhain varustein säännölliseen hiihtoharrastukseesi.

Laaja valikoimamme käsittää suksia luistelu- kuin murtomaatyyleille sekä naisille, miehille ja lapsille kaikissa hintaluokissa. Tervetuloa tutustumaan suksivalikoimaamme, jos olet aikeissa ostaa uudet sukset!

Mietityttääkö, kuinka voimme valita sinulle sopivat sukset vaikka emme tapaa sinua henkilökohtaisesti? Vai haluatko lisätietoa siitä, kuinka valita sopivat sukset? Vilkaise alta löytyvät videot;

-22%
-81%
-24%
-20%
-15%
-46%
-40%
-26%
-44%
-33%
-26%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3
Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…