BLACK FRIDAY

Black Friday 2022 Skistartissa

Tänne olemme keränneet vastauksia tavallisimpiin Black Friday -kysymyksiin. Muita, esimerkiksi avokauppaa, toimitusvaihtoehtoehtoja, maksutapoja ja palautuksia koskevia kysymyksiä löydät Usein kysyttyä- ja Ostoehdot-osioista. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Milloin on Black Friday 2022?

Black Friday ajoittuu amerikkalaisen kiitospäivän, eli marraskuun neljännen torstain, jälkeiseen päivään. Black Friday on siis marraskuun neljäs perjantai.
 
Black Friday 2022: 25. marraskuuta
Black Friday 2023: 24. marraskuuta
Black Friday 2024: 29. marraskuuta
Black Friday 2025: 28. marraskuuta
Black Friday 2026: 27. marraskuuta

Kuinka kauan Black Friday kestää?

Black Friday -alemme alkaa kello 0:00 perjantaina, ja päättyy 0:00 maanantaina.
 

Mitkä olivat suosituimpia Black Friday -alessa 2020?

Luonnillisesti maastohiihtovarusteetolivat suosittuja vuonna 2020 - niin sukset, sauvat ja monot kuin hiihtovaatteet, voiteet ja suksipussitkin - mutta myös takit muihin talvilajeihin, kerrastotjaotsalamput.

Milloin lähetämme tilauksesi?

Tiedostamme Black Fridayn tuoman lisäkuormituksen, ja siksi varastomme on hyvin miehitetty viikonlopun aikana. Pyrimme käsittelemään ja lähettämään kaikki tilaukset mahdollisimman pian, mutta varaamme oikeuden tavallista pidempiin toimitusaikoihin, sillä myös kuljetusliikkeiden kuormitus on tavallista suurempi. Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan Express-käsittelyn, jolloin varastomme priorisoi tilauksen lähetysjonossa.
 

Tuleeko tämä tuote alennukseen?

Valitettavasti emme voi antaa tietoja tulevista tarjoustuotteista tai hinnoista. Lisäämme tuotteita aleen koko viikonlopun ajan, joten kannattaa välillä kurkata uudet tarjoukset!

Tutustu Skistartin Black Fridayhin

Lataa…
Lataa…