Suomi (EUR)

20 % alennusta juoksuvaatteista  Osta täältä

Takaisin
Etusivu  Tuotteet  Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer

Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer

Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer
Kuvaus

Kuvaus

Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer on täysin integroitu GPS-pyörätietokone, joka on kehitetty tarjoamaan yksinkertaisen, intuitiivisen pyöräilykokemuksen elegantilla, aerodynaamisella muotoilulla, jonka ansiosta suorituskykysi pysyy pyöräilyn keskiössä. Pyörätietokoneessa on 2,2 tuuman korkeakontrastinen värinäyttö ja Ambient Light Sensor, minkä ansiosta voit lukea näyttöä helposti ja nopeasti myös huonommissa valaisuolosuhteissa. Samanaikaisesti kolme kuperaa Easy-Sense-painiketta tekevät sivujen välillä vaihtamisesta helppoa, myös käytettäessä laitetta käsineet kädessä. Tietokoneessa on myös ohjelmoitavat LED-ilmaisimet, joiden ansiosta reittien ja suorituskyvyn seuranta käy helpommin. Tietokoneessa on 16 GB muistia karttojen, kilpareittien ja reittipakettien tallentamiseen ja 15 tunnin akunkeston tarjoava akku, jota voidaan ladata pyöräilyn aikana USB-C-latausjohdon avulla.

Elemnt Bolt on varustettu myös monilla muilla toiminnoilla, jotka tekevät laitteesta avuliaan seuralaisen reitin alusta loppuun. Mukautettavat tietosivut ja Perfect View Zoom mahdollistavat asetustesi mukauttamisen niiden mittareiden mukaan, jotka ovat sinulle tärkeimpiä, samalla kun navigointitoiminnot opastavat sinua pysyäksesi oikealla reitillä. Multisport Handover jäljittää ja jakaa automaattisesti pyöräilyn keston reaaliajassa pyörätietokoneen ja Wahoon Elemnt Rival -urheilukellon välillä. Pyörätietokone on lisäksi yhdistettävissä useisiin treenisovelluksiin, kuten TrainerRoad, TrainingPeaks ja Today’s Plan, sekä ulko- että sisäpyöräilyssä Wahoon Smart Trainerissa. Lisäksi laite on varustettu Bluetooth Smart-, ANT+- ja WiFi-teknologioilla, ja se on saumattomasti yhteensopiva kaikkien pyöräilyantureidesi ja täydentävien laitteiden kanssa, jotta saat treenistäsi irti mahdollisimman paljon. Wahoon Elemnt-pyörätietokoneita käyttävät muutamat maailman menestyksekkäimmät pyöräilijät ja triathlonistit.

Navigointi
  • Sisältää globaalit kartat: Esiladatut kartat Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Australiasta. Venäjän, Aasian ja Afrikan kartat ovat ladattavissa WiFi-yhteydellä Elemnt Companion -sovelluksen kautta.
  • Turn-by-turn-navigointi: Luo automaattisesti kaarre kaarteelta -viestin reiteille ja tiedostotyypeille, mukaan lukien GPX-tiedostot sekä TCX-tiedostot ja reitit, jotka toimittavat Strava, Ride With GPS ja Komoot. Parhaat LED-lamput ja äänisignaalit tarjoavat yleiskatsauksen, minkä ansiosta tiedät seuraavan mutkan tai sen, oletko ajanut reitin ulkopuolelle.
  • Take Me To (Reitin luominen pyynnöstä): Luo reitti reittikuvauksella yksinkertaisesti valitsemalla paikka suoraan Elemnt Bolt -karttasivulla, panoroi ja zoomaa, tai valitse yksi tallentamistasi paikoista. Elemnt Companion -sovelluksessa ilmoitat määränpääsi, osoitteen tai kiinnostavan paikan, ja luot reitin reittikuvauksella ja synkronisoit sen pyörätietokoneeseen Bluetoothin kautta.
  • Jäljitä reitti: Saa reittiesittelyt päästäksesi takaisin reittisi aloituspisteeseen kääntämällä juuri pyöräilemäsi reitti. Voit tehdä tämän joko suoraan pyörätietokoneessa tai Elemnt Companion -sovelluksessa Retrace Route -ominaisuudella.
  • Tallennetut paikat: Tallenna lempipaikkasi suoraan pyörätietokoneeseen tai Elemnt Companion -sovellukseen siten, että voit luoda helpolla tavalla reitin vauhdissa ja saat reittikuvaukset usein vierailemiisi paikkoihin.
  • Get Me Started: Navigointi reitin alkuun. Pyörätietokone luo sinulle reitin; seuraa vain sinistä kalanruotokuviota. Suunnittelemasi reitin saavutettuasi kuvio muuttuu mustaksi.
  • Back on Track: Jos teet virhekäännöksen tai poikkeat kurssista, pyörätietokone näyttää sinisen kalanruotokuvion, joka johtaa sinut takaisin suunnittelemallesi reitille. Kun olet jälleen oikealla reitillä, kuvio muuttuu mustaksi.
  • Route to Start (lyhin reitti): Löytää lyhimmän reitin takaisin matkasi alkuun ja luo reittikuvauksen. Sinun ei tarvitse kulkea samaa reittiä takaisin kotiin!
  • Integroinnit MTB-trailiin: Synkronoi automaattisesti tehtävälistasi MTB Projectista ja toivelistasi Singletracksista Elemnt-laitteeseesi WiFin tai Bluetoothin kautta.
  • Automaattinen reitin ja treenin lataaminen: Kun synkronoit laitteesi yhteensopivaan tiliin (Strava, Ride With GPS, Best Bike Split, Komoot, MTB Project, SingleTracks), jäljitetyt reittisi latautuvat automaattisesti ja langattomasti Elemnt Boltiin. Loppuun suoritetut reitit latautuvat automaattisesti kaikkiin kolmansien osapuolten auktorisoituihin tileihin.
  • Reittien synkronointi Bluetoothin kautta: Lähetä automaattisesti mikä tahansa reitti Elemnt Boltiin älypuhelimestasi Elemnt Companion -sovelluksella.

Turvallisuus
  • ANT+ -tutkan integrointi: Yhdistä ANT+ Rearview -tutkat Elemnt Bolt -laitteeseesi saadaksesi tietoon reaaliaikaisen etäisyyden ajoneuvoon, joka lähestyy takaasi. Muodostaessasi pariliitoksen Boltiin tulet näkemään ajoneuvot, jotka esitellään välittömästi tietokoneen näytöllä, sekä LED-merkkivalot, jotka varoittavat sinua lähestyvistä autoista tai ilmoittavat, että reitti on selvä.
  • Älykkäät ilmoitukset: Tarjoaa popup-varoitukset näytöllä ja LED-merkkivalot ilmoittaen sinulle puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista sekä WhatsApp-, Signal-, Line-, Telegram- ja WeChat-palveluista iOS- ja Android-puhelimissa. Toiminto on käytettävissä vain, jos älypuhelin on mukanasi pyöräillessäsi. Toiminto on helposti sammutettavissa Älä häiritse -tilan avulla
  • Live-jäljitys: Varmista läheistesi tietävän sijaintisi siten, että he voivat vaivattomasti jäljittää sinut pyöräilyreitilläsi. Jaa LiveTrack-linkki Elemnt Companion -sovelluksen kautta sinä päivänä tai määrittelemättömänä aikana, jolloin suuntaat pyöräilemään älypuhelin mukanasi.
  • Erityinen ANGi-integrointi: Elemnt Bolt pariliitetään saumattomasti erityiseen ANGi-anturiin kolarin ilmaisemissuojan saamiseksi. Yhteentörmäyksen kohdalle osuessa alas päin laskenta näkyy Wahoo-laitteessa, ja pyöräilijä voi katkaista laskennan, mikäli pysyy vahingoittumattomana. Muussa tapauksessa erityinen sovellus tulee varoittamaan pyöräilijän hätäyhteyshenkilöitä tapahtuneesta.
  • Lataus käytön aikana: Lataa Elemnt Bolt -laitteesi ajon aikana kannettavalla USB-laturilla (myydään erikseen).

Treenaaminen
  • Täysin mukautettava näyttö: Valitse erilaisten näkymien väliltä; treeninäkymä täydellisellä suorituskykymittarilla, nousunäkymä nousujen seuraamiseksi reaaliajassa, karttanäkymä kurssin säilyttämiseksi, live-jäljitys ja muita ominaisuuksia. Kaikki näytöt ovat täysin mukautettavissa Elemnt Companion -sovelluksessa.
  • Suunnitellut treenit laitteessa: TrainerRoad, TrainingPeaks ja Today's Plan ovat täysin integroituja Elemnt Boltiin, joten voit nähdä treenisuunnitelmasi ja suorittaa jäsenneltyjä treenejä. Suorita treenisuunnitelmasi ulkona tai sisätiloissa. KICKR Smart Trainerissa tai Smart Bikessa KICKR tulee automaattisesti muuttamaan vastuksen sovittaen tavoitetehon jokaiseen aikaväliin, jotta saat mahdollisimman paljon irti jäsennellystä treenistäsi.
  • Team Ineos Grenadiers -jäsennellyt treenit laitteessa: Esiasennettuna viisi jäsenneltyä treeniä, jotka voit suorittaa sisätiloissa tai ulkona - kaksi FTP-testiä ja kolme jäsenneltyä treeniä Team Ineos Grenadiersilta, joukkueenjohtajien suunnittelemina.
  • Strava Live Segment: Tule suosikkipaikkojesi paikalliseksi legendaksi. Kun Strava todennetaan Elemnt Companion -sovelluksessa, Elemnt Bolt tulee varoittamaan sinua, kun tallennetut Strava-segmenttisi lähestyvät reittiäsi. Näin edistyt reaaliajassa ja saat hyötyä kilpaillessasi KOM-/QOM-ajossa.

Laitteiston ominaisuudet
  • Aerodynaaminen & integroitu etukiinnike: Wahoo työskenteli maailmankuulun aerodynaamisen pyöräilyekspertti Dimitris Katsanisin kanssa luodakseen suorituskykyisen pyörätietokoneen. Elemnt Bolt -laite ja integroitu etukiinnike on muotoiltu järjestelmäksi ollen CFD-testattu ja erittäin aerodynaaminen.
  • Integroitu kiinnityksen lukitusruuvi: Sisältää lukitusruuvin, jota pyöräilijä voi käyttää varmistaakseen tietokoneen kiinni pysymisen kiinnikkeessä. Lukitusruuvia käyttämällä Elemnt Bolt voi olla kiinnitettynä pyörään UCI-kilpailujen aikana.
  • GORILLA©-lasilinssi: Ohut, kevyt ja iskunkestävä Gorilla© Glass edesauttaa Elemnt Boltia kestämään kovimpia olosuhteita.
  • Ambient Light Sensor: Säätää automaattisesti näytön valonvoimakkuutta ja LED-lamppuja valaisuolosuhteiden muuttuessa, sekä sisätiloissa että ulkona.
  • 64 värin 2,2-tuumainen näyttö: Elävä, kristallinkirkas värinäyttö tekee tietojen ja reittien näkemisestä helpompaa kuin koskaan aiemmin.
  • Kuperat painikkeet: Elemnt Boltin uudet painikkeet laitteen etupuolella tekevät toimenpiteiden valitsemisesta ja treenisivujen selaamisesta yksinkertaista, myös käsineet kädessä käytettäessä.
  • Sisältää kaikki asennusvaihtoehdot: Kaksi vankkaa ja turvallista asennusvaihtoehtoa - aerodynaaminen etupuoli ja akseli - joiden avulla näet pyöräilyreittisi haluamallasi tavalla.
  • Ladattava USB-C-akku: Toimii ladattavalla litiumioniakulla, jossa on jopa 15 tunnin akunkesto.
  • Mukautettavat Quicklook LED -merkkivalot: Useat mukautettavat LED-merkkivalot tarjoavat nopean visuaalisen ohjenuoran, jonka avulla näet, pysytkö suorituskykymittarien tahdissa, tai voit seurata navigointimerkkejä.
  • Perfect View Zoom -painikkeet: Helposti saatavilla olevat painikkeet laitteen sivulla mahdollistavat tietokentän zoomaamisen lähelle ja kauas vain yhdellä kosketuksella.
  • GPS-toimivuus: Integroitu GPS yksinkertaisilla, terävillä kartoilla helppoon navigointiin missä tahansa päin maailmaa.

Wahoo Eco System
  • Elemnt Companion -sovellus: Opastaa sinua helposti vaiheittaisella asennuksella siten, että voit luoda mukautettuja käyttäjäprofiileja, tallentaa suorituskykyä, päivittää karttoja ja firmwarea sekä jakaa reittitietoja helpolla tavalla.
  • Multisport Handover: Liitä Elemnt Bolt -laitteesi ja Elemnt Rival Multisport Watch -profiilisi saadaksesi saumattoman näyttökokemuksen treenisi tai kilpailusi aikana. Tämä toiminto mahdollistaa pyörätietokoneen näyttävän kumulatiivisen treeniarvon kellosta, samalla kun säilytät edelleen hallinnan itse pääyksikköön.
  • KICKR Smart trainer -hallinta: Käytä  Elemnt Boltia ohjataksesi ominaisuuksia KICKR, KICKR CORE, KICKR SNAP tai KICKR BIKE eri tiloissa - tasotila, passiivinen tila, treenisuunnittelu, vastustila, paluureitin reittihistoria. Reitti- ja ajohistoriatilassa Elemnt KICKR ohjaa muuttaen automaattisesti vastusta sopiakseen reittisi korkeusprofiiliin.

Liitännät
  • Langaton liitäntä: Todellinen langaton pyörätietokone, jota voi käyttää ilman johtoa (paitsi ladatessa)! Sinun ei tarvitse liittää kannettavaa tietokonettasi ajotietoja synkronoidaksesi, karttoja ladataksesi tai ohjelmistoa päivittääksesi. Kaikki tämä onnistuu WiFin, Bluetoothin tai ANT +:n kautta.
  • Dual-Band ANT+ ja Bluetooth: Mahdollistaa haluamiesi laitteiden ja antureiden pariliitoksen.
  • ANT+ FE-C -hallinta: Käytä Elemnt Boltia hallitaksesi älykkäitä, muita kuin Wahoo-trainereita, jotka on varustettu ANT+ FE-C -ominaisuudella.
  • Älykkäät ilmoitukset: Pariliitettynä ja älypuhelimesi kantaman sisäpuolella ollessa Elemnt Bolt näyttää laitteessa puhelusi sekä teksti- ja sähköpostiviestisi.

Tekniset tiedot
  • Laitteen mitat: 3,05 "x 1,86" x .84 "
  • Näytön koko: 2,2 tuumaa / (55,9 mm)
  • Näytön tyyppi: 64 väriä
  • Näytön resoluutio: 320 x 240
  • Paino: 68 g
  • Akku: Ladattava litiumioniakku
  • Akunkesto: 15 tuntia
  • GPS-toimivuus: Sisäänrakennettu. Satelliitit GPS-, GLONASS-, BEIDOU Galileo- ja QZSS-tuella
  • Vesiluokitus: IPX7 (vesitiivis n. 1,5 metriin asti)
  • Asennustyypit: Integroitu etupuoli ja akseli
  • Korkeusmittari: Kyllä
  • LED-lamput: 1-rivinen, mukautettava
  • Perfect View Zoom -painikkeet: Kyllä
  • Ambient Light Sensor: Kyllä
  • Käyttölämpötila: -20°C - 50°C 
  • Tuettavat laitteet: iPhone / iPad (iOS 11 tai uudempi), jotkut Androidit

Liitäntä
  • Langaton liitäntä ANT + ®, BLUETOOTH® ja Wi-Fi®
  • Anturien yhteensopivuus ANT + ® ja BLUETOOTH®
  • Puhelinten yhteensopivuus iPhone ja Android

Toiminnot
  • Companion App: Kyllä
  • Mukautettava näyttö: Kyllä
  • Ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja sähköposteista: Kyllä
  • Live-jäljitys: Kyllä
  • ANT+ -tutkavaroitukset: Näytöllä ja LEDeinä
  • Route Syncing: BLUETOOTH® ja Wi-Fi®
  • Reittien automaattiset lataukset: Kyllä
  • Treenien automaattiset lataukset: Kyllä

Navigointitoiminnot
  • Mukana tulevat kartat: Itävalta, Belgia, Tanska, Ranska, Saksa, Alankomaat, Ruotsi, Espanja, Kanada, Yhdysvallat, Australia, Englanti, Skotlanti, Wales. Ilmaisia lisäkarttoja voi ladata Wi-Fi®n kautta ELEMNT Companion -sovelluksessa
  • Reittikuvaus: Laitteeseen luodut reitit sekä reitit palveluista Ride With GPS, Komoot, Strava ja muut reittisovellukset
  • Aloittaminen (navigointi reitin alkuun): Laitteessa
  • Back On Track (uudelleenohjaus pyynnöstä): Laitteessa
  • Reitti alkuun (lyhin reitti): Laitteessa
  • Take Me To: Laitteessa ja Elemnt Companion -sovelluksessa 
  • Reitin tallennus: Laitteessa
  • Tallennetut paikat: Laitteessa ja Elemnt Companion -sovelluksessa

Integroinnit
  • Suunnitellut/jäsennellyt treenisovellukset: Today’s Plan, TrainerRoad ja TrainingPeaks
  • Navigointisovellukset: Ride With GPS, Komoot, Strava
  • MTB-sovellukset: Singletracks ja MTB Project
  • Kilpailun suunnittelusovellukset: BestBikeSplit
  • Elektroniset vaihtojärjestelmät: Shimano Dura Ace Di2, SRAM eTAP, FSA WE ja Campagnolo EPS
  • Tutka: ANT + -tutkajärjestelmä
  • Kolarisuoja: Erityinen ANGi
  • Rengaspaineen valvontajärjestelmä: ANT + TPMS *Lisätietoa
  • E-Bike: ANT + LEV
  • Lihashappoanturit: BSXInsight ja Moxy
  • Poljinmonitorit: Pioneer
  • Indoor Trainers: Wahoo Smart Trainers ja ANT + FE-C -varustellut trainerit

Sisältö
  • ELEMNT BOLT -laite
  • Integroitu asennus eteen
  • Runkoasennus
  • Nippuside
  • USB-C-latauskaapeli
  • Pikaopas
  • Tärkeitä tuotetietoja
Lue enemmän… Lue vähemmän...
Ominaisuudet

Ominaisuudet

Tuotenumero1200028598
EAN-koodi850010131146
TuotemerkkiWahoo
KäyttötarkoitusPyöräily
KohderyhmäNainen, Mies, Unisex
VuodenaikaSyksy, Kesä, Kevät
Arvostelut
Tägätty myös:
  • Kesä
  • Kevät
  • Mies
  • Nainen
  • Pyöräily
  • Syksy
  • Unisex

Vastaavat tuotteet

15 % lisäalennus outletista
-28%
Swix Pro Performance Speed 180g
17,98 € 13 €
  • Ps5
  • Ps6
15 % lisäalennus outletista
-32%
Toko Backshop Barwax 250 Gram Universal
15 % lisäalennus outletista
-82%
Toko Green Glidvalla I Block 250 Gram
-70%
Nordfjell Trekking Sock
11,47 € 3,41 €
  • 35-38
  • 39-42
  • Gray
-31%
Tacx Trainerpaket Neo 2T Promo Bundle
1 618,51 € 1 115,07 €
Maksa erissä alkaen 113 €/kk
-11%
Wahoo Elemnt Stem Mount, Trainertillbehör

Ostoskorisi(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä
Yhteensä: 0 €
Kassalle

Suosikit(0 tuotetta)

Sinulla ei ole suosikkeja
Suomi (EUR)
Menu