Silva Trail Speed 5XT

Erittäin kevyt, kompakti ja tehokas otsalamppu yhdistettynä tehokkaaseen ja ladattavaan 7,0 Ah akkuun pitkiin harjoituksiin ja seikkailuihin.          

Määrä
Erittäin kevyt, kompakti ja tehokas otsalamppu yhdistettynä tehokkaaseen ja ladattavaan 7,0 Ah akkuun pitkiin harjoituksiin ja seikkailuihin.          

299,50 € 205,54 €
Varastotilanne: Varastossa
Osta nyt
Maksa joulukuussa
Kätevä palautus
90 päivän avoin kauppa*
Nopea toimitus
Mahdollisuus
pikakäsittelyyn
Ilmainen toimitus*
yli 100€ arvoisille
tilauksille (ei outlet)

Kuvaus

Silva Trail Speed 5XT on erittäin kevyt, kompakti ja tehokas otsalamppu yhdistettynä tehokkaaseen ja ladattavaan 7,0 Ah akkuun pitkiä harjoituksia ja seikkailuja varten. Tämän mallin mukana tulee peräti seitsemän lisätarviketta, jotka lisäävät mukavuutta ja tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia käyttää lamppua pyörässäsi, kypärässäsi tai otsanauhassa. Monien lisävarusteiden ja tehokkaan akun yhdistelmä tekee tästä otsalampusta täydellisen valinnan maastopyöräilyyn, hiihtoon ja pidempiin harjoituksiin vaativassa maastossa ja säässä.

Matala paino on edellytys, kun haluat viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle. Trail Speed 5XT:llä voit optimoida painon tarpeidesi mukaan. Äskettäin kehitetty paristoteline pitää akun paikoillaan ja on mukavampi käyttää, kun juokset akku kiinnitettynä otsanauhaan. Akun pidike voidaan irrottaa ja korvata sen sijaan kaapelinpitimellä, jotta voit pitää akun taskussasi, jolloin päässä oleva paino vähenee ja otsalamppu pysyy yksinkertaisena. Tämän otsalampun ansiosta pimeyden ei tarvitse pysäyttää sinua!

7.0 Ah akku
Trail Speed 5XT:ssä on 7,0 Ah ladattava akku, jossa on paljon virtaa ja se antaa sinulle 40 tuntia alimmassa tilassa, 16 tuntia keskitilassa tai 10 tuntia suurimmassa tilassa. Akku mahdollistaa pitkän ulkoilun ja sitä voidaan suosiolla säilyttää repussa tai taskussa jatkojohdon kanssa. Ilmaisin auttaa sinua seuraamaan akun varaustasoa ennen ja jälkeen harjoituksen, ja otsalampun valonsäästötila säätää valoa automaattisesti ja takaa 30 minuuttia valoa, jotta sinulla on aikaa palata kotiin.

Sisältää 7 lisävarustetta:
Trail Speed 5XT on modulaarinen, mikä tarkoittaa, että voit siirtää lamppua otsanauhan, kypärän tai polkupyörän ohjaustangon välillä. Tämä malli sisältää seitsemän lisävarustetta:

Paristoteline, joka pitää akun paikoillaan, mikä tekee käyttökokemuksesta mukavamman
Kiinnike polkupyörän ohjaustankoon niin, että asetat otsalampun pyörään
Kypäräkiinnike suunniteltu useimmille kypärille ja kiinnitetään kestävällä 3M-teipillä
Jatkojohto, jotta voit pitää akun taskussasi tai repussasi
Kaapeliteline, joka pitää jatkojohdon järjestyksessä
Tarranauha, joka pitää akun paikallaan pyörän rungossa
Hihnat pään yli antavat lisätukea

Täynnä valoisia ominaisuuksia
Trail Speed 5XT:ssä on Silva Intelligent Light® -valo, joka optimoi valokuvan ainutlaatuisella yhdistelmällä tarkennettua etäisyysvaloa, joka loistaa kauas ja laajakulmavaloa, joka valaisee lähellä sinua. Tämä johtaa pienempiin pään liikkeisiin ja selkeään kuvaan mahdollisista esteistä sekä lyhyillä että pitkillä matkoilla, mikä tarjoaa paremman tasapainon ja turvallisuuden sekä auttaa maksimoimaan nopeuden ja suorituskyvyn.

Älykäs valaistustekniikkamme Silva Flow Light optimoi valon askelta pidemmälle ja mukauttaa valokuvan toimintaasi vastaavaksi. Kääntämällä valoa alaspäin saat leveämmän valokuvan, joka on mukautettu hitaampaan toimintaan. Kun sen sijaan käännät otsalampun eteenpäin/ylöspäin, valo ulottuu pidemmälle ja antaa täydellisen valokuvan nopeaan toimintaan.

Super low-tila (80 lumenia) mahdollistaa pitkät harjoitukset ja kilpailut vähentämällä akun kulutusta, kun et tarvitse täyttä kirkkautta. Esimerkiksi alppihiihdossa, jossa voit käyttää hämärätilaa, kun nouset vuorelle ja näin säästää akkua. 

Voit ostaa ylimääräisiä akkuja ja lisävarusteita Trail Speed 5XT -otsalamppuun. Mukauttamalla akkuasi omien asetustesi mukaan voit luoda parhaat mahdolliset olosuhteet mukautetulla painolla ja palamisajalla aktiivisuudesta ja olosuhteista riippuen.

Paino
Matala paino on edellytys, kun haluat viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle. Tällä käytännöllisellä otsalampulla voit optimoida painon tarpeidesi mukaan. Akun pidike on suunniteltu siten, että akku istuu tukevasti pään takana, mutta se voidaan irrottaa ja vaihtaa takakaapelin pidikkeellä. Näin voit kuljettaa akkua taskussasi, jolloin päässä oleva paino vähenee ja otsalamppu pysyy yksinkertaisena.

Leveä, osittain kumitettu otsapanta ja akun pidike varmistavat, että otsalamppu istuu siellä missä sen pitää ja tarjoaa mukavan istuvuuden myös pitkien ja vaativien aktiviteettien aikana. Otsanauha on suunniteltu käytettäväksi kypärässä poistamalla ergonominen niskalevy, mikä tarkoittaa, että voit joko käyttää mukana tulevaa kypäräkiinnitystä tai vain kiinnittää otsalampun kypärään ja mennä ulos. Jos haluat kiinnittää lampun mieluummin polkupyörän ohjaustankoon, voit käyttää myös mukana tulevaa polkupyörän kiinnikettä ja käyttää otsalamppua polkupyörän valaisimena. Kiinnike sopii polkupyörän ohjaustankoon, jonka mitat ovat 22-35 mm. 

Joustavat kiinnitysvaihtoehdot ja kyky kestää kaikenlaisia sääolosuhteita ja maastoa antavat sinulle entistä paremmat käyttömahdollisuudet tämän otsalampun kanssa.

Yksityiskohdat
Tehokas akku (7.0 Ah)
Tehokas ladattava akku, jonka lataat USB:n kautta. Akussa on akunvarauksen ilmaisin ja se asetetaan paristotelineeseen tai taskuun tai reppuun.

Silva Intelligent Light®
Ainutlaatuinen yhdistelmämme leveää valokuvaa joka valaisee lähellä sekä pitkää, kapeampaa valoa joka valaisee pidemmälle eteenpäin.

Silva Flow Light
Säädä valoa toimintasi mukaan.

Useita kiinnikkeitä moneen käyttöön
Tämä tuote sisältää useita kiinnikkeitä otsapannoille, polkupyörille ja kypärille

Vedenkestävä
Vedenkestävä lamppu ja akku IPX5-standardin mukaisesti; otsalamppu kestää sadetta ja kosteutta kaikkiin suuntiin.

Muut ovat ostaneet myös

-26%
-28%
-23%
-28%
-27%
Lataa…